Μαρτίνς: «Θέλουμε το τρόπαιο, αισιοδοξούμε για τον Σωκράτη»

Ποδόσφαιρο
Μαρτίνς: «Θέλουμε το τρόπαιο, αισιοδοξούμε για τον Σωκράτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραχωρεί την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στην θέληση για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο έμπειρος προπονητής ξεκαθάρισε πάντως ότι ανεξάρτητα από το αν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μπορέσει να αγωνιστεί, η στρατηγική του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά μόνο φυσικά η ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το αν του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο το να γίνει ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού που θα φτάσει δύο σερί χρονιές στο νταμπλ: «Όχι, δεν με νοιάζει αυτό. Η κατάκτηση ενός νταμπλ είναι από μόνη της ικανή για να μας δώσει το κίνητρο που χρειαζόμαστε».

Για την ετοιμότητα του Παπασταθόπουλου: «Είμαστε αισιόδοξοι και οι τελευταίες ενδείξεις μας δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος. Η στρατηγική μας δεν θα αλλάξει ανεξάρτητα από την παρουσία του Σωκράτη, αλλά μπορεί να αλλάξει η ενδεκάδα».

Για τον τελικό και τη διαφορά με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ένας τελικός είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι ιδιαιτερότητες είναι τελείως διαφορετικές. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε τα λιγότερα λάθη, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας».

Για την απουσία του κόσμου και πόσο τον στεναχωρεί: «Είμαι λυπημένος. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό με κόσμο. Είναι αυτοί που δίνουν την ένταση και το πάθος, πόσο μάλλον σε έναν τελικό Κυπέλλου. Μας δίνουν περισσότερη όρεξη. Εμένα μου συμβαίνει δεύτερη φορά στην Ελλάδα και με λυπεί πολύ».

Για το αν μπορεί κάποιος από τους δύο προπονητές να ετοιμάσει κάποια έκπληξη: «Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάποια έκπληξη. Ξέρουμε πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, ξέρουν πώς παίζουμε εμείς. Εγώ ξέρω τον Πάμπλο Γκαρσία, ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρει εμένα, οπότε δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη ανάμεσά μας».

Για τον Ελ Αραμπί και για το ΟΑΚΑ: «Ο Γιουσέφ είναι μια χαρά και έχει προπονηθεί όλες τις μέρες. Στο ΟΑΚΑ έχουμε καλή απόδοση όπως φάνηκε και στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ. Ως γήπεδο δεν θα έχει διαφορές για μας, αφού το “Γ. Καραϊσκάκης” έχει τις ίδιες. Οπότε ευχόμαστε να έχουμε ένα καλό ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News