Ποδόσφαιρο

Στειακάκης: 50 οπαδοί, 20 μπράβοι-φουσκωτοί, ουδείς αστυνομικός στην κερκίδα που μας κρατούσαν όμηρους!

Καυτή ανάρτηση-καταγγελία από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη για τα όσα έγιναν σήμερα στην Νίκαια αλλά και τη στάση της Αστυνομίας...

Με ανάρτησή στην προσωπική του σελιδα στο Facebook ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης μιλάει για παρουσία 50 τουλάχιστον οπαδών του Ιωνικού σήμερα στο γήπεδο της Νίκαιας και για "20 φουσκωτούς μπράβους" που στο ημίχρονο επιχείρησαν μπροστά στην Αστυνομία να πάρουν τα κινητά των ανθρώπων του Εργοτέλη που κατέγραφαν τους προπηλακισμούς κατά των διαιτητών. Η διαμαρτυρία του κ. Στειακάκη είναι ιδιαίτερα έντονη και για την αστυνομική δύναμη που ήταν στο γήπεδο, με απίστευτες καταγγελίες και για τον αστυνομικό διευθυντή για τον οποίο επισημαίνει πως...ζήτησε από τον γιο του να διαγράψει βίντεο που τράβηξε με το κινητό του! Αναλυτικά γράφει:
Ο,τι πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό έχω δει τα τελευταία χρόνια ήταν σήμερα στην έδρα του Ιωνικού με ευθύνη και της Πολιτείας. Και εξηγούμαι:
1. Στην κερκίδα τους ήταν 50 τουλάχιστον οπαδοί του Ιωνικού, ενώ από πλευράς Εργοτέλη τρία μέλη του ΔΣ με ειδική παρακαλώ άδεια διότι ήταν δήθεν αυστηρά τα μέτρα.
2. Εκτός των οπαδών, ήταν μέσα στο γήπεδο 20 φουσκωτοί μπράβοι που στο ημίχρονο ήρθαν, παρουσία της Αστυνομίας, να μας πάρουν τα κινητά γιατί τραβούσαμε βίντεο τους προπηλακισμούς των διαιτητών.
3. Οι διμοιρίες της αστυνομίας φυλούσαν τους γύρω δρόμους και εμείς οι τρεις ήμασταν στο έλεος των μπράβων του Ιωνικού.
4. Ο αστυνομικός διευθυντής, που ήταν επικεφαλής των μέτρων, ακολουθώντας τους τραμπούκους, ήρθε στην κερκίδα και επέπληξε το γιο μου επειδή τραβούσε βίντεο αυτά που είχαν γίνει μπροστά του. Μάλιστα τον υποχρέωσε να το διαγράψει αλλιώς θα έβγαινε έξω από το γήπεδο, λέγοντας του: «έλα σε είδα και εγώ ότι τραβούσες βίντεο».
5. Ακόμη και μετά από αυτό, ουδείς αστυνομικός εμφανίστηκε στην κερκίδα που κρατούμασταν «όμηροι».
6. Όταν του είπα γιατί δεν έχει η κερκίδα αστυνομική δύναμη, δίπλα του ο αρχηγός των τραμπούκων της εξαίρετης και πολιτισμένης αυτής ομάδας μου είπε θα σάς δείρουμε μπροστά στα ΜΑΤ.
7. Πριν γίνω έξαλλος τους παρατηρούσα στωικά σαν να έβλεπα ταινία με χαρακτήρες της δεκαετίας του 50 και τον Χατζηχρήστο του 16ου να μην ξέρει τι λέει.
7. Εκεί στα υπουργεία και τα αρχηγεία να τους χαίρεστε, αυτοί σας αξίζουν (μάλιστα η ΠΑΕ είχε στείλει σε όλους έγγραφα για την ενίσχυση των μέτρων).
8. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι και αυτή η κατάσταση.
ΥΓ. Για το αγωνιστικό και τη διαιτησία τα είδατε μόνοι σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια