Τρεις χώρες στο… κάδρο: Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την προετοιμασία

Ποδόσφαιρο
Τρεις χώρες στο… κάδρο: Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για την προετοιμασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχές Ιουλίου η πρώτη προπόνηση στο Ηράκλειο

Αρχίζει και διαμορφώνεται το… παζλ για τα επόμενα βήματα του ΟΦΗ σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Έχουν οριστικοποιηθεί κάποια δεδομένα για την εκκίνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν ανά γκρουπ στο Ηράκλειο από τις 28 ως τις 30 Ιουνίου.

Θα γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ στις αρχές Ιουλίου (1 ή 2 του μηνός), θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να είναι γίνει στο εξωτερικό, όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό στην παρούσα φάση.

Όλοι βρίσκονται ένα αναμονή, για τις οριστικές αποφάσεις από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, για την προοπτική να επιτραπούν τα ταξίδια, για όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή εναλλακτικά με μοριακό τεστ.

Πρόκειται για μια βασική παράμετρο, αν και με ποιο τρόπο θα επιτραπούν τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που υφίσταται σε κάθε χώρο.

Από κει και πέρα, η Ολλανδία είναι… παραδοσιακά μια βασική επιλογή για τον ΟΦΗ, όμως υπάρχουν δύο ακόμη χώρες που εξετάζονται με προσοχή ως προορισμός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτή τη χρονική στιγμή, δεν έχουν ανοίξει όλα τα προπονητικά κέντρα στην κεντρική Ευρώπη και η… ζήτηση από ομάδες είναι ήδη μεγάλη.

Το γεγονός αυτό, βάζει κάποια… εμπόδια στο χρονοδιάγραμμα, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου ευελπιστούν ότι η αναχώρηση για το εξωτερικό θα είναι εφικτό να γίνει στο διάστημα 10 με 12 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News