Τα... "ναι" από Λυσάνδρου-Νιόπλια στον Μπούση δείχνουν πως θεωρούν απλή παρένθεση αυτή τη χρονιά...

Ποδόσφαιρο
Τα... "ναι" από Λυσάνδρου-Νιόπλια στον Μπούση δείχνουν πως θεωρούν απλή παρένθεση αυτή τη χρονιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μηνάς Λυσάνδρου. Η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για την νέα περίοδο για την οποία έχει ήδη γίνει ντόρος και έχει πάρει τα εύσημα! Αυτό που θα γράψω εγώ από τη γνωριμία μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι πως πάνω απ' όλα είναι καλός άνθρωπος! Προσιτός, απλός, χαμηλών τόνων και σίγουρα ταιριάζει με τους ανθρώπους που υπήρχαν στην κρητική ομάδα για να κινούν όλοι μαζί τα νήματα. Δεν θα χρειαστεί προσαρμογή αφού...κολλάει γάντι μαζί με τους Σαμαράδες και τον Πουρσανίδη και βέβαια τον Big Mike που τον εμπιστεύτηκε. 

Ο Λυσάνδρου λοιπόν βρέθηκε στον ΟΦΗ από μια πετυχημένη-σύμφωνα με τους ρεπόρτερ-θητεία στην ΑΕΚ, μια ΑΕΚ που όσο κι αν δεν τα πήγε καλά φέτος μην ξεχνάμε πως το 2016 ήταν Κυπελλούχος Ελλάδος (και στη συνέχεια το 2017, το 2018, το 2019 και το 2020 ήταν φιναλίστ), πως το 2018 ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος και πως έπαιξε μέσα στα τελευταία πεντε χρόνια μία φορά σε όμιλο του Champions League Εuropa League (με μια πρόκριση). Και μην ξεχνάμε επίσης πως η ΑΕΚ φτιάχνει ένα γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που σίγουρα κι αντικειμενικά (μαζί με τα δυο Μουσεία, Προσφυγιάς και ΑΕΚ βέβαια) θα είναι το καλύτερο και πιο σύγχρονο (με διαφορά) γήπεδο στην Ελλάδα!

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί ανεξάρτητα από τους λόγους που έκαναν τον τεχνοκράτη και αξιόλογο αυτόν άνθρωπο να μην είναι πλέον στην Ένωση, αν μη τι άλλο θα ήταν πολύ προσεκτικός για το επόμενο βήμα του αφού όταν φεύγεις από ένα σύλλογο με το όνομα αλλά και τα δεδομένα του Δικεφάλου, δεν...πας όπου να 'ναι!

Το "ναι" του Λυσάνδρου στον Μπούση είναι επιτυχία του προέδρου και γενικότερα της κρητικής ομάδας και παράλληλα δείχνει πως ο Λυσάνδρου πιστεύει πολύ στο παρόν αλλα και στο "ομιλίτικο μέλλον". Τα πολύ καλά λόγια που είπε στη σημερινή του παρουσίαση στον ΟΦΗ τα εννοεί και να είσαστε σίγουροι, επαναλαμβάνω: Δεν θα βρισκόταν τώρα ένα τέτοιο διοικητικό στέλεχος στο Ηράκλειο αν δεν είχε πειστεί για το περίφημο...project (υπάρχει τουλάχιστον εξωαγωνιστικά)!

Κλείνοντας να βάλω στο "τραπέζι" και την καταφατική απάντηση του Νίκου Νιόπλια στην πρόταση που δέχτηκε για να συνεχίσει στην κρητική ομάδα. Επειδή ξέρω καλά τον "Κόκο", από τότε που ήμουν παιδάκι εγώ κι αυτός στα πρώτα του χρόνια στον ΟΦΗ, θα τονίσω πως δεν θα έφτανε μόνο το συναίσθημα και η γλυκιά γεύση στον επίλογο της χρονιάς για να μείνει στη θέση του! Και ο Νιόπλιας είπε "ναι" στον Μπούση γιατί βλέπει ότι η χρονιά που πέρασε θα είναι μια παρένθεση και η αγαπημένη του ομάδα θα πάρει τα πάνω της!

Τόσο ο Λυσάνδρου όσο και ο Νιόπλιας έχουν πάνω τους αυτή τη στιγμή την "σφαγίδα" του πετυχημένου, έκαστος στο είδος του! Άρα λοιπόν αν και θα μπορούσαν-γενικά το γράφω-να έχουν καλές προτάσεις και άλλες...πορτοκαλιές, διάλεξαν την πορτοκαλιά που μπορεί...να φυτρώσει εντός ΒΑΚ, δίπλα στα μεγάλα έργα...

Υ.Γ. Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως "έφυγε" ο Μίλτος Ανδρεανίδης. Πραγματικά τον εκτιμούσα πολύ!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News