Γυναικεία ομάδα Εργοτέλη: «Είμαστε αντίθετοι στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος»

Ποδόσφαιρο
Γυναικεία ομάδα Εργοτέλη: «Είμαστε αντίθετοι στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τονίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν υπογράψει επιστολή με το παραπάνω αίτημα

Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη διαχωρίζει τη θέση της, για την επιστολή με την οποία έχει γίνει αίτημα διακοπής του πρωταθλήματος Γυναικών Α’ Εθνικής.

Η διοικούσαν επιτροπή του τμήματος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υπογράψει την συγκεκριμένη επιστολή, δηλώνοντας παράλληλα ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με το ενδεχόμενο να σταματήσει η αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος του Εργοτέλη ΠΟΤΕ με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχει συμφωνήσει η έχει συνυπογράψει επιστολή ζητώντας την διακοπή του πρωταθλήματος της Α Εθνικής Γυναικών.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας ακολουθεί ευλαβικά τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Η ανησυχία μας και η αγωνία για την υγεία των αθλητριών και των μελών της αποστολής είναι έντονη τόσο σε κάθε προπόνηση όσο και σε κάθε αγώνα .Καλούμαστε δυστυχώς να αντιμετωπίσουμε την τρέχουσα κατάσταση όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία ζητήθηκε με επιστολή που φέρετε λανθασμένα ότι έχουμε υπογράψει. Αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε τις αθλήτριες που μέχρι τώρα έχουν παλέψει για να φτάσουμε ως εδώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News