Νιόπλιας: «Πρέπει να παλεύουμε για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Πρέπει να παλεύουμε για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν πρέπει να έρθει ξανά χρονιά σαν τη φετινή

Στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας θέλει να βάλει την εφετινή χρονιά ο Νίκος Νιόπλιας, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε στις σημερινές του δηλώσεις, ότι η ομάδα του Ηρακλείου πρέπει να στοχεύει στα πάνω στρώματα της βαθμολογίας.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την μεγάλη προσπάθεια στα Play out.

Αναλυτικά ο 56χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά δεν πρέπει να μας ξανασυμβεί. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να παλεύουμε για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Έρχεται ένα παιχνίδι, που είναι πιο χαλαρό μπορούμε να πούμε, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη. Πάντα πρέπει να παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε στο παιχνίδι. Τελειώνοντας, αφού φτάνουμε και στο τέλος της σεζόν, πάντα οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους ευχαριστήσαμε μετά το ματς με τη Λαμία. Υπάρχουν κάποια άτομα που είναι πίσω από τη… σκηνή, οι συνεργάτες. Οι συνεργάτες του προπονητή και των παικτών, που είναι μέσα στα αποδυτήρια όλοι. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν τον συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης, Ευθύμη Κυπριανού, τον Βαγγέλη Λάππα που είναι προπονητής τερματοφυλάκων, τον αναλυτή μας Τάσο Πρίτσα, τον προπονητή φυσικής κατάστασης για τους τραυματίες Νομικό Κωνσταντίνο, τους φροντιστές που είναι σημαντικοί για τους παίκτες. Στο τέλος άφησα πιο πολύ τους γιατρούς, γιατί φέτος έκαναν τον μεγαλύτερο αγώνα. Τους ευχαριστώ, γιατί τα προβλήματα ήταν μεγάλα και προσπάθησαν όσο πιο γρήγορα να ετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές για αυτούς τους τελικούς που παίξαμε. Εννοείται φυσικά και οι μασέρ, φυσιοθεραπευτές, όλοι είναι το ιατρικό τιμ».

Σχολιάζοντας την ομάδα του Παναιτωλικού ανέφερε: «Ο Παναιτωλικός έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες, αλλά κάπου η χημεία της ομάδας ήταν τέτοια, που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή. Είμαι σίγουρος, παρακολουθώντας και τη Super League 2, ότι ο Παναιτωλικός προετοιμάζοντας σωστά την ομάδα του, θα μείνει στην κατηγορία».

Όσο για το κίνητρο που πρέπει να έχουν οι παίκτες, ακόμη και στο τελευταίο ματς της σεζόν ανέφερε: «Το κίνητρο πρέπει να το έχει ο ποδοσφαιριστής, είναι επαγγελματίας. Πρέπει να μάθει να παίζει για να κερδίζει, είτε είναι φιλικό, είτε πρωτάθλημα. Είναι άλλο τι θα γίνει στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, δεν έχουμε σημαντικά προβλήματα, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας πάνω από όλα, πρέπει να παίξουμε για την ομάδα μας και δε νοείται ένα τέτοιο παιχνίδι δε θα παίξεις για τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News