Ακαδημία Εργοτέλη: Όλα έτοιμα για την επιστροφή στις προπονήσεις

Ποδόσφαιρο
Ακαδημία Εργοτέλη: Όλα έτοιμα για την επιστροφή στις προπονήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Δευτέρα (17/5) η επανεκκίνηση της δράσης

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είναι έτοιμοι για την επάνοδο στη δράση, αφού μετά από πολλούς μήνες υπομονής οι προπονήσεις ξεκινούν και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα (17/5).

Στο Μαρτινέγκο τα στελέχη της Ακαδημίας είναι σε ετοιμότητα, όπως προέκυψε και από την σύσκεψη των προπονητών, υπό τον τεχνικό της διευθυντή Κώστα Καλπακίδη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της προετοιμασίας για την εφαρμογή και τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί  από την ΓΓΑ.

Στο πλαίσιο αυτό οι αθλητές της Ακαδημίας θα πρέπει να προσκομίζουν την δισεβδομαδιαία «σχολική βεβαίωση» έπειτα από τα αντίστοιχα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self test).

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 17 Μαΐου και θα πραγματοποιούνται με το ίδιο πρόγραμμα που είχε κάθε τμήμα, πριν την παύση τους.

Στον χώρο των προπονήσεων θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο των αθλητών, με τους γονείς ή συνοδούς τους να παραμένουν μόνο στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο, τηρώντας απαρέγκλιτα το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News