Ο Κώστας Φραντζέσκος στο neakriti.gr: Ο ΟΦΗ κινδύνεψε και πριν δυο χρόνια και αυτό πρέπει να το δουν...

Ποδόσφαιρο
Ο Κώστας Φραντζέσκος στο neakriti.gr: Ο ΟΦΗ κινδύνεψε και πριν δυο χρόνια και αυτό πρέπει να το δουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νυν προπονητής και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που πέρασε με μεγάλη επιτυχία και από την κρητική ομάδα μας μίλησε για αυτή...χτυπώντας καμπανάκι ενώ "έπλεξε το εγκώμιο" του Νίκου Νιόπλια τονίζοντας πως η παραμονή του στον "ομιλίτικο πάγκο" θα κριθεί από τον ίδιο...

Ο Κώστας Φραντζέσκος αποτελεί αν μη τι άλλο μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και με την παρουσία του στον ΟΦΗ χάρισε πολλές όμορφες στιγμές στους φιλάθλους του και γενικότερα σε όλους όσοι παρακολουθουσαν τα ματς την εποχή που έπαιζε και ήταν πάρα πολλοί σε όλα τα ελληνικά γήπεδα!

Άλλες εποχές για τον «Φραντζ» ή τον «μίστερ φάουλ» όπως τον έλεγαν πολλοί τότε που κάνει πλεον καριέρα προπονητή έχοντας αφήσει πίσω του πλέον τον Παναθηναϊκό όπως το είχε κάνει και σαν παίκτης, πριν βρεθεί στον ΟΦΗ. Γνωρίζοντας πως ο Φραντζέσκος λέει πάντα λίγα αλλά εξόχως σημαντικά όταν μιλάει, είναι γεγονός πως τον είχαμε προσεγγίσει εδώ και αρκετό καιρό για μια συνέντευξη. Ωστόσο μας παρέπεμψε μετά την αγωνιστική του περασμένου Σαββάτου για τον ΟΦΗ καθώς λογικά πίστευε πως η κρητική ομάδα μπορεί να τελειώσει την υπόθεση της παραμονής! Όπως κι έγινε! Ο Αθηναίος τεχνικός μας είπε λίγα και ουσιαστικά, κάτι για το οποίο είμαστε βέβαιοι! Αναλυτικά λοιπόν ο Κώστας Φραντζέσκος μας μίλησε…

Για την παραμονή του ΟΦΗ: Πραγματικά είμαι χαρούμενος για την παραμονή του ΟΦΗ! Ασφαλώς και έχω αισθήματα για την ομάδα και το ξέρετε. Για μένα ο ΟΦΗ ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και το Ηράκλειο ένα κομμάτι της ζωής μου και μια πόλη που επισκέπτομαι ακόμα όπως ξέρετε!

                                    «Ο Νιόπλιας είναι προσωπικότητα και κεφάλαιο για τον ΟΦΗ…»

Για τον Νίκο Νιόπλια και το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ: Ο ίδιος νομίζω ο Νίκος θα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του. Ο ίδιος αποφασίσει και θα γίνει αυτό που θέλει αυτός! Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΟΦΗ και σίγουρα έδειξε την αξία του. Ο Νίκος Νιόπλιας είναι μια προσωπικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Για το αν ήταν μια άσχημη παρένθεση η χρονιά: «Κοιτάξτε. Εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο. Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση στη φετινή χρονιά και στο τέλος τα κατάφερε. Θα θυμίσω όμως πως είχε βρεθεί σε ακόμα πιο δύσκολη πριν δύο μόλις χρόνια! Είχε σωθεί την τελευταία στιγμή. Αυτό για να έχει γίνει θα υπάρχει κάποιος λόγος και πρέπει να το δουν αυτοί που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.»

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News