Ποδόσφαιρο

Δεν συνεχίζει στην προεδρία των Ασιτών ο Δ. Μανουσάκης

Με επιστολή του στα ΜΜΕ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε την αποχώρηση του...

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης  με επιστολή του στα ΜΜΕ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε την αποχώρηση του. Αναλυτικά αναφέρει:

Πιστεύω ότι μετά από μια τετραετία που είχα την τιμή να έχω τα ηνία της Α.Ε Ασιτών, είναι η κατάλληλη στιγμή να πω το αντίο. Νοιώθω ότι ο κύκλος μου έχει ολοκληρωθεί. Όχι βέβαια όπως ακριβώς θα επιθυμούσα, λόγω της πανδημίας αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι κατάφερα και εγώ όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις να βάλω το λιθαράκι μου στο οικοδόμημα της Α.Ε Ασιτών. Ήταν πραγματικά τέσσερα υπέροχα χρόνια που θα τα κουβαλάω μαζί μου για όλη μου την ζωή. Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα καθόλου που ασχολήθηκα με την Α.Ε Ασιτών ακόμα και αν αφιέρωσα χρόνο, χρήμα και πολλή ενέργεια.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον χώρο του ποδοσφαίρου, έκανα μόνο φίλους τους οποίους ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά και όλους μαζί για την συμπαράσταση και εκτίμηση στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία σε όλους σας.

Κλείνοντας θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ αυτά τα τέσσερα χρόνια και τους υπόσχομαι ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα ήθελα να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι όλοι μαζί.

Είμαι σίγουρος ότι οι επόμενοι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας θα τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα από εμένα και να ξέρουν ότι είμαι πρόθυμος να τους βοηθήσω με τις γνώσεις μου όποτε και αν μου ζητηθεί.

Τελευταία, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζηγο και τα παιδιά μου που με ανέχτηκαν και μου συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος Ζαχαρίας Κοτζαδάκης έως την Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθηκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια