Ποδόσφαιρο

Λεουτσάκος: Αυστηροποιούμε τις κυρώσεις για τους παραβάτες

Δήλωση του προέδρου της Super League 2 για το πρωτόκολλο...

Ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος προανήγγειλε, με προσωπική του δήλωση, την αυστηροποίηση των κανονισμών για τους παραβάτες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα...

Θυμίζουμε πως σήμερα στις 15:00 ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος για να αποφασιστούν κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καλώντας τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να ανακαλέσει την πρόθεσή του για διακοπή του πρωταθλήματος.

Η δήλωσή του: «Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία και εύλογη ανησυχία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά και των στελεχών της Γενικής Γραμματείας του για τα ζητήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με την καταστρατήγηση όρων μετακίνησης αποστολών ομάδας, προχωράμε σήμερα στις 15.00 σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2. Κύρια ζητήματα προς απόφαση είναι η θέσπιση συγκεκριμένων κυρώσεων σε όσους παραβαίνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και η αυστηροποίηση των κανόνων που συνοδεύουν τα πρωτόκολλα αυτά. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ομάδων και με δεδομένη την βούληση μας για μη επανάληψη και καμία ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας, είμαστε σίγουροι ότι ο κος Χαρδαλιάς θα επανεξετάσει την πρόθεση του, για την εισήγηση διακοπής του πρωταθλήματος . Αντιλαμβανόμαστε το άδικο της στοχοποίησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για το ζήτημα που προέκυψε , αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο τη ΓΓΠΠ όσο και την ΓΓΑ ότι αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά που δεν θα επαναληφθούν».

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια