Ταουσιάνης: Έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό και έναν τελικό!

Ποδόσφαιρο
Ταουσιάνης: Έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό και έναν τελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Εργοτέλη και όχι μόνο μετά το κρητικό ντέρμπι στο Παγκρήτιο...

Το δικό τους ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις στο Παγκρήτιο μετά την νίκη του Εργοτέλη επί των Χανίων...

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, τόνισε: 

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι σήμερα απο την ομάδα μας. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι. Πήραμε μια καθαρή νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που είναι πάρα πολύ καλός. Η νίκη μας κάνει πολύ χαρούμενους καθώς διτήρησε πολύ ψηλά τις πιθανότητες που έχουμε για άνοδο. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλη μας την πίστη. Εχουμε κάνει το 3Χ3 έχοντας αξιολογήσει όλα αυτα τα παιχνίδια, ως παιχνίδια πρόκρισης. Μας έχει μείνει ένας ημιτελικός και ένας τελικός και σαφώς θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Ο Εντισον Κόλα, που πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ σχολίασε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη.Σ Συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω κάνοντας σκληρή δουλειά για τα δυο τελευταία παιχνίδια που είναι δυο τελικοί για μας. Πιστεύω στην ομάδα μας. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δυο νίκες και να ανέβουμε».

Ο Θανάσης Κωστανάσιος, με την σειρά του υπογράμμισε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ακολουθήσαμε το πλάνο, δουλέψαμε και πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Έχοε δύο δύσκολα παιχνίδια με καλούς αντιπάλους, όμως και εμείς έχουμε πίστη, θα πάμε για να πάρουμε τα δυο παιχνίδια και σε συνδιασμό με τα άλλα αποτελέσματα να πετύχουμε το στόχο μας». 

Ο τεχνικός των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε: 

«Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Μείναμε στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε όλο το 90λεπτο πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα και θα χαρακτήριζα δίκαιη τη νίκη του Εργοτέλη, με την ένοια ότι στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, ήταν καλύτερος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αν μετρούσε το γκολ, που βάλαμε και ήταν κανονικό, ίσως ήταν ένα διαφορετικό ματς. Είναι υποθετικό και αυτό όμως. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα. Είναι κρίμα για μας το αποτέλεσμα αυτό. Θέλαμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες, δυστυχώς όμως δεν έπρεπε να κάνουμε κανένα λάθος, ούτε στον δεύτερο γύρο, ούτε στα πλέι-οφ.Σ Σίγουρα είναι μια κακή στιγμή για μας. Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά μέχρι και σήμερα. Μένουν δυο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε σε όλα τα ματς να πάρουμε βαθμούς.

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια μέχρι το τέλος των πλέι-οφ. Και ο Εργοτέλης και τα Χανιά ήταν απο τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και άξιζαν να είναι παραπάνω. Επαιζαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές κάποια αποτελέσματα δεν έρχονται και μένεις πίσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News