Κέρδισε (2-0) και τα Χανιά ο Εργοτέλης, πλησίασε την κορυφή και πάει για δύο τελικούς εκτός έδρας!

Ποδόσφαιρο
Κέρδισε (2-0) και τα Χανιά ο Εργοτέλης, πλησίασε την κορυφή και πάει για δύο τελικούς εκτός έδρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου διεκδικεί ακόμα και την πρώτη θέση!

O Eργοτέλης έκανε το 3 στα 3 στα Play Off καθώς κέρδισε (2-0) και τα Χανιά και πλησίασε κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League2!

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν σχετικα εύκολα τη νίκη όπως αποδείχτηκε το παιχνίδι και το καλό τρίτωσε για αυτούς την ώρα που...τρίτωσε το κακό για τον Ιωνικό που έχασε στην Νίκαια (0-2) και από την Ξάνθη!

Πλέον ο Εργοτέλης πάει για δύο τελικούς εκτός έδρας, σε Ξάνθη και Νίκαια για να τα παίξει όλα για όλα ενώ τα Χανιά θα αγωνιστούν στις τελευταίες αγωνιστικές μόνο για το γόητρο...

Στο 33ο λεπτό από σέντρα του Σερβιλάκη και απομάκρυνση του Ανδρέου το σουτ του Μπουτσάκη βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι Χανιώτες διαμαρτύρονται για οφσάιντ που δόθηκε στον Βασιλόγιαννη με την προσπάθεια και το γκολ να ακυρώνονται ως οφσάιντ!

Στο 42΄ομως από κόρνερ του Σερβιλάκη ο Κόλα από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Εργοτέλη που με το "καλημέρα" στο δεύτερο μέρος, με πλασέ του Μανουσάκη (48΄) έφτασε και στο 2-0! 

Στο 76΄ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουρσέλη από τον Κουτζαβασίλη αλλά ο Κόνραντ εκτέλεσε αδύναμα και ο γκολκιπερ των Χανίων είπε "όχι" στο 3-0. Έτσι το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα...

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) – Κουφός (Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Πλέγας (51′), Κουτζαβασίλης (76′), Αναστασόπουλος (77′ – από τον πάγκο), Κωστανάσιος (90′)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Σερβιλάκης (90+2′ Ντουμάνης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Τσέλιος (60′ Αμπντουλαχί), Μπουτσάκης (73′ Κατσούρι), Μανουσάκης (73′ Κωστανάσιος), Πατρινός (61′ Κόνραντ).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46′ Πλέγας), Κάρλος (80′ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News