Ο Ανδρέας Ξυδάκης στο neakriti.gr: "Κανένα πρωτάθλημα δεν χαρίζει όσα κερδίσαμε από μια δήλωση..."

Ποδόσφαιρο
Ο Ανδρέας Ξυδάκης στο neakriti.gr: "Κανένα πρωτάθλημα δεν χαρίζει όσα κερδίσαμε από μια δήλωση..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό "αντίο" του πρώην τεχνικού του Ηροδότου στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού με την οποία δέθηκε όσο λίγοι, με μία δήλωση που "γράφτηκε με την καρδιά του"...

Με μια συγκινητική δήλωση ή μάλλον μια δήλωση που «γράφτηκε με την καρδιά του», ο πρώην τεχνικός του Ηροδότου Ανδρέας Ξυδάκης λέει μέσω του neakriti.gr το δικό του «αντίο» στον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού με τον οποίο δέθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια…

Η δήλωση του Ανδρέα Ξυδάκη:

 «Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και πάντα θα είναι: Όπως είπε ο φίλος μου ο Λευτέρης ο Βασιλειάδης, κανένα πρωτάθλημα και καμία άνοδος, ούτε καν τα έξι κύπελλα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν και να μας χαρίσουν αυτό που κερδίσαμε από μια δήλωση! Μια δήλωση από την οποία προέκυψε μια τεράστια ενεργοποίηση από την κοινωνία μας και όχι μόνο για τα παιδιά της Ογκολογικής του ΠΑΓΝΗ! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η καλή του πλευρά και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Ηροδότου Μιχάλη Γεωργιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Σωκιανό.

Για το αγωνιστικό κομμάτι τώρα: Μου ζητήθηκε να αναλάβω ως προπονητής μετά την ξαφνική αποχώρηση 4 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος του Νίκου Κουρμπανά!Το έκανα και επίσης δεν άφησα την ομάδα ανενεργή σε κανένα σημείο του λοκντάουν! Φτάσαμε να είμαστε δεύτεροι με 2 ποντους από τον πρώτο! Με τέσσερα εντός και δύο εκτός παιχνίδια μπροστά μας και την τελευταία αγωνιστική με το ΣΥΝΚΑ που ίσως να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.. Μέχρι τότε έτσι πιστεύω.... Μου ζητήθηκε να αποχωρήσω και αυτό έκανα.. Για το καλό της ομάδας! Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και από κάποιες κακές στιγμές ενός διαιτητή, ένα αποτέλεσμα για εμάς άλλαξε! Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Αλμυρό και αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ…αλλά το λέει το βίντεο του αγώνα! Βλέπετε πως καμιά φορά και τα ανθρώπινα λάθη ορίζουν ζωές! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους αρχηγούς μου και τους ποδοσφαιριστές μου! Για όλα! Καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου, τον Λευτέρη Πουπάκη, τον Νικήτα Κοκολάκη, τον Χρήστο Ορφανουδάκη, τον Βασίλη Σταυριανουδάκη και την Βασιλική Αγιαννοπούλου! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο...»

*Η φωτογραφία είναι από τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ΠΟΑ-Ηρόδοτος, όταν ο Ανδρέας Ξυδάκης μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει η κόρη του Κατερίνα. Η Κατερίνα που είχε χθες Πέμπτη τα γενέθλιά της και συμπλήρωσε ένα χρόνο ακριβώς από τη μέρα που ξεκίνησε τον δικό της αγώνα έχοντας αρχικά ως συμπαίκτες τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα αδέλφια της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News