Μεγάλο διπλό (0-1) για τον Εργοτέλη στη Λιβαδειά, τον βάζει στο κόλπο της ανόδου!

Ποδόσφαιρο
Μεγάλο διπλό (0-1) για τον Εργοτέλη στη Λιβαδειά, τον βάζει στο κόλπο της ανόδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκόρερ ο Μανουσάκης με πέναλτι, ο Κατσιμήτρος κορυφαίος του αγώνα...

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Κατσιμήτρο και σκόρερ στο 74΄τον Μανουσάκη (και πάλι) με πέναλτι ο Εργοτέλης πέρασε από τη Λιβαδειά (0-1) στη 2η αγωνιστική των Play Off της Super League 2 και μπήκε στο κόλπο ακόμα και για απευθείας άνοδο αφού την ίδια ώρα ο Ιωνικός έχανε στα Χανιά...

O Εργοτέλης ξεκίνησε με καλές στιγμές Μανουσάκη και Κόνραντ όμως ο δεύτερος φάνηκε από την αρχή πως αν και προσπαθούσε... δεν ήταν η μέρα του!

Στο 21΄πρώτη απειλή με Νίκα για τον Λεβαδειακό με τον Κατσιμήτρο να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να πέφτει έγκαιρα στην γωνία του μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο 27′ ο Τσέλιος βρήκε τον Κόνραντ, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Φάση και για τον Εργοτέλη στο ημίωρο με σουτ του Μπουρσέλη, που εξουδετέρωσε ο Στογιάνοβιτς!

Αμέσως μετά ο  Κόνραντ μόνος του εντός περιοχής καθυστέρησε και κόπηκε πριν σουτάρει.

Στο 36΄ο Κατσιμήτρος δεν αιφνιδιάστηκε στη σέντρα σουτ του Μύγα ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κονέ αστόχησε σε δυνατό σουτ! Στο 40΄και στο 45΄Μπιανκόνι και Μεχία έφτασαν σε ανεπανάληπτα τετ α τετ αλλά ο κορυφαίος όπως προαναφέραμε Κατσιμήτρος τους σταμάτησε!

Ο Εργοτέλης στάθηκε όρθιος και στο β΄μέρος ήταν καλύτερος: Στο 47′ Σουτ του Μανουσάκη εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο του Λεβαδειακού και κατέληξε κόρνερ.

Στο 56΄με εκπληκτικό τρόπο και με μεγάλη πίεση ο Τσέλιος κοντρόλαρε και πλάσαρε αλλά αστόχησε!

Στο 58΄το δυνατό σουτ του Μπουτσάκη απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων με τον παίκτη του Εργοτέλη να έχει κάνει μια επίσης όμορφη προσπάθεια!

Στο 64΄το σουτ του Πολέτο εκτός περιοχής, ο Κατσιμήτρος με εντυπωσιακό τρόπο παραχώρησε κόρνερ ενω τρία λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης προειδοποίησε: Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει απ’ όλους και τον Στεγιάνοβιτς να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά του. Ο Μπουρσέλης είχε κι ένα άστοχο σουτ στο 71΄αλλά στο 74΄ο Μανουσάκης πέτυχε το γκολ της μεγάλης νίκης με πέναλτι που πήρε ο Μπουτσάκης σε ανατροπή του από τον Μαρίνο! Στο 84΄λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 με τον Πατρινό για να σφραγίσει το 0-1 ο φοβερός και τρομερός σήμερα Κατσιμήτρος που στο 86′ σταμάτησε και το δυνατό σουτ του Νίλι!

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) – Παγουρτζής (Πειραιά)

4ος διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κρίκης (Τρικάλων)

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ (62′ Κωστή), Νίλι, Πολλέτο, Συμελίδης (55′ Μαρίνος), Μπιανκόνι.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Σερβιλάκης (62′ Κατσούρι), Πέιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (78′ Κοκκίνης), Τσέλιος (69′ Άππι), Μανουσάκης, Κόνραντ (62′ Πατρινός).

Πηγή φωτογραφίας: ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News