O B. Κουτσιανικούλης στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ σώζεται με σφραγίδα Νίκου Νιόπλια!"

Ποδόσφαιρο
O B. Κουτσιανικούλης στο neakriti.gr: "Ο ΟΦΗ σώζεται με σφραγίδα Νίκου Νιόπλια!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας αλλά και στον Εργοτέλη...

Ένας φίλος ήρθε σήμερα...από τα όχι και τόσο παλιά στo neakriti.gr...

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ένα πρόσωπο που κρίναμε ιδιαίτερα κατάλληλο να μας μιλήσει αυτή την περίοδο τόσο για τον ΟΦΗ και τον προπονητή του Νίκο Νιόπλια που γνώρισε από μικρός, όσο και για τον Εργοτέλη που βεβαια βρήκε μπροστά του φέτος μέσα από το πρωτάθλημα της Super League 2. Μιλήσαμε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα οικογενειακώς για να περάσει το Πάσχα και όσα μας είπε έχουν (θεωρούμε) ιδιαίτερη σημασία. Ο "Κούτσια" μας μίλησε αναλυτικά...

Για το πρόσφατο παιχνίδι Λάρισας-ΟΦΗ: "Πραγματικά δεν ήμουν βέβαιος πως ο ΟΦΗ μπορεί να περάσει από το Αλκαζάρ καθώς η Λάρισα μετά τον δεύτερο γύρο έχει πολύ καλή ομάδα! Θεωρώ πως ήταν νίκη παραμονής αυτή και πλην του προπονητη πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον ΝτεΓκουζμάν που είναι ποδοσφαιριστής με μεγαλη προσωπικότητα!"

Για τις τελευταίες αγωνιστικές: "Θεωρώ πως ο ΟΦΗ δεν πρεπει να παίξει την παραμονή στο τελευταίο ματς. Είναι σημαντικο να κερδίσει μέσα στη Λαμια και να καθαρίσει σε μεγαλο βαθμό! Του δινεται αυτή η ευκαιρία τώρα..."

Για τον Νίκο Νιόπλια: Εγώ τον γνώρισα μεσα από τις μικρές Εθνικές και μόνο. Μου εμεινε ομως! Πήρα πολλά και τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση! Απέδειξε πως μπορεί να είναι για χρόνια ο προπονητής του ΟΦΗ!"

Για την άσχημη χρονιά του ΟΦΗ: "Δεν έπρεπε να βρεθεί τόσο χαμηλά μετά από την χρονιά που προηγηθηκε και θεωρώ πως δεν θα βρεθεί εκεί τα επόμενα χρόνια, θα επιστρέψει στις υψηλότερες θέσεις!"

Για τη σχέση του με τον ΟΦΗ: "Νομίζω πως εκεί ήταν τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια και βέβαια πανηγυρίσαμε μια άνοδο! Σίγουρα εχω αισθήματα!"

                                            "Δεν βγάζει τυχαία παίκτες ο Εργοτέλης"

Ο Βασίλης βέβαια δεν ξεχνάει και τον Εργοτέλη. Εξάλλου τον είδε σαν αντίπαλο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα...

"Μέσα σε 4-5 ματς αυτή η ομάδα βρέθηκε πιο χαμηλά ενώ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά! Και τωρα μπορεί να διεκδικήσει άνοδο αλλα αυτή περνάει από τη Λιβαδειά και θα είναι δύσκολο παιχνίδι! Βέβαια ο Εργοτέλης συνεχίζει να βγάζει παίκτες, από τη δική μου εποχή μέχρι και σήμερα και δεν γίνεται τυχαία αυτό! Είναι κάτι σπουδαιο και ασφαλώς δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε ονόματα, όλοι ξέρουν..."

Για το δικό του μέλλον και μια...επιστροφή στην Κρήτη: "Δεν αποκλείω τίποτα αλλά είναι δύσκολο πλέον. Η σύζυγός μου κι εγώ δημιουργησαμε μια μεγαλη σχολή χορού στη Λάρισα. Ειναι το επάγγελμα της γυναικας μου. Έχουμε 200 παιδιά και σίγουρα είναι μια μεγάλη επένδυση..."

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News