"Αέρας" στη Δράμα ο ΟΦ Ιεράπετρας και συνεχίζει για το "θαύμα"

Ποδόσφαιρο
"Αέρας" στη Δράμα ο ΟΦ Ιεράπετρας και συνεχίζει για το "θαύμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη εμφάνιση και θριαμβευτικό "διπλό"...

Μεγάλη εμφάνιση και θριαμβευτικό "διπλό" στη Δράμα για τον ΟΦ Ιεράπετρας...

Η κρητική ομάδα... δοξάστηκε φτάνοντας στο θριαμβευτικό 0-3 και μειώνοντας τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται σε θέση παραμονής (και τη Δόξα) βλέπει με άλλον αέρα τη συνέχεια στα Play Out της Super League 2...

Mόλις στο 10ο λεπτό ο ΟΦΙ πήρε προβάδισμα με τον Μπαράτα να κάνει μια καταπληκτική ενέργεια και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η Δόξα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά στο 15’ ο Χατζητερζόγλου έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Κουτσιανικούλη, έπειτα από πάσα του Μαυριά.

Στο 29’  έγινε και το 0-2 για τον ΟΦΙ, όταν ο Ντούνης εκτέλεσε φάουλ και ο προωθημένος Περδίκης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2). Ο Κουτσιανικούλης στη συνέχεια (33’) έχασε νέα ευκαιρία για γκολ, στέλνοντας την μπάλα άουτ, με πλασέ, στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο.

Ο ΟΦΙ όχι μόνο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έψαξε και τρίτο γκολ, κι αφού δεν το πέτυχε στο 78’ όταν η κεφαλιά του Μασουέρο από σέντρα του Αρναούτογλου κατέληξε άουτ το κατάφερε στο 82’. Ο Κούστα συνεργάστηκε με τον Βουό και με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε για το 0-3.

Στο 88’ για την τελευταία φάση του ματς ουσιαστικά ο Στεφανάκος έκανε διπλή απόκρουση σε πλασέ των Κούστα και Γκίνη και απέτρεψε το 0-4 της ομάδας της Ιεράπετρας!

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) – Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

4ος διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης (46’ Σαμπανίδης), Μαρινάκης (46’ Αγγελόπουλος), Μαυριάς, Κουκόλης, Παρασκευάς, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Αντερσον, Μπαράνκο (70’ Μενσά).

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης (75’ Σμίλτος), Ζήσης (66’ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (75’ Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα (60’ Βογιατζής), Κούστα, Ντούνης (75’ Βουό).

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News