O Γιώργος Σμίλτος στο neakriti.gr: Ο ΟΦΙ έπρεπε να είναι πιο ψηλά, στη Δράμα παίζουμε την παραμονή!

Ποδόσφαιρο
O Γιώργος Σμίλτος στο neakriti.gr: Ο ΟΦΙ έπρεπε να είναι πιο ψηλά, στη Δράμα παίζουμε την παραμονή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός της ομάδας της Ιεράπετρας έδωσε το στίγμα του για την πρεμιέρα στα Play Out της Super League 2...

Ενα μικρό θαύμα αναζητούν για τη σωτηρία τους στον ΟΦΙ αφού με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να προσπεράσουν δύο ομάδες και αν μη τι άλλο οι οκτώ βαθμοί που έμειναν πίσω στην κανονική διάρκεια δημιουργούν μια απόσταση που δύσκολα καλύπτεται. 

Αύριο στις 15.30 η ομάδα της Ιεραπετρας αντιμετωπίζει την Δόξα στην Δράμα για την πρώτη αγωνιστική των Play Out της Super League 2 και έχοντας να καλύψει αυτό το μειονέκτημα ουσιαστικά θέλει το διπλό στη μακεδονική πολη για να μείνει ζωντανή!

"Πάμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη! Στο παιχνίδι πρωταθλήματος εκεί ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε! Η απειρία ίσως στέρησε πολλούς βαθμούς, έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή και δη στα ματς με ομάδες που πήγαν ψηλά", σχολίασε χθες στην "Ν.Κ." ο αρχηγός του ΟΦΙ Γιώργος Σμίλτος.

H αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα παρέμεινε στην Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο ομορφο Μουζάκι. Σήμερα όμως ταξίδεψε για τη Δράμα. Στην αποστολή προστέθηκαν επίσης οι Αρναούτογλου και Παπαδόπουλος και συνεπώς αναλυτικά συμμετέχουν οι: Αθανασόπουλος, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Βουό, Περδίκης, Μασουέρο, Ζήσης, Μπαράτα, Καψάλης, Φουάσης, Λεμονής, Βογιατζής, Χατζηπιρπιρίδης, Γκίνη, Ντούνης, Χατζητερζόγλου, Ντάλα Κόστα, Κούστα, Τεγούσης, Τσιλιγγίρης , και βεβαια ο Γιωργος Σμίλτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News