Η πιο μεγάλη ώρα: «Τελικός» παραμονής σήμερα για τον ΟΦΗ στη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Η πιο μεγάλη ώρα: «Τελικός» παραμονής σήμερα για τον ΟΦΗ στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 17:15 η σέντρα στο γήπεδο «Αλκαζάρ»

Τους κόπους μιας χρονιάς θα παίξει ο ΟΦΗ στα τρία τελευταία ματς των Play out και η αρχή γίνεται σήμερα στο «Αλκαζάρ».

Η αναμέτρηση με τη Λάρισα (17:15, Novasports 1) για την 5η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος σωτηρίας, έχει χαρακτηριστεί ο «τελικός των τελικών» και όχι άδικα.

Απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη Super League.

Το βασικό ζητούμενο είναι μετά τη σημερινή αγωνιστική να παραμείνουν πάνω από Λάρισα και Παναιτωλικό ή ακόμη και να διευρύνουν τη διαφορά.

Το δεύτερο σενάριο είναι φυσικά το ιδανικό και θα γίνει πράξη, αν έρθει το διπλό στην Θεσσαλία. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στα Γιάννινα, όπου ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Μάλιστα, στον ΟΦΗ θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα, αφού το παιχνίδι αυτό προηγείται χρονικά.

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι συγκεντρωμένοι στο δικό τους παιχνίδι και… καθήκον. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για τη νίκη, που θα «δυναμώσει» τη βαθμολογική θέση, ενώ θα δώσει και τεράστια ψυχολογική ώθηση.

Αγωνιστικότητα, συγκέντρωση και προσπάθεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ζητά ο Νίκος Νιόπλιας, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι πρόκειται για παιχνίδι «ειδικών καταστάσεων».

Από κει και πέρα, ο Κώστας Γιαννούλης είναι ξανά στην αποστολή μετά από 1.5 μήνα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

Στο… απουσιολόγιο είναι οι Νέιρα, Καστάνιος και Γκαργκαλατζίδης που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Σηφάκης, Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Φερέιρα, που κάνουν μόνο θεραπεία.

Την 21μελη αποστολή απαρτίζουν οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News