Νιόπλιας: «Σε ένα… τελικό μετράει το αποτέλεσμα»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Σε ένα… τελικό μετράει το αποτέλεσμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος προπονητής του ΟΦΗ έδωσε το στίγμα ενόψει Λάρισας

Στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για ένα… τελικό παραμονής, το Σάββατο με αντίπαλο τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ».

Με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουν και όλα τα εναπομείναντα ματς, ενώ η κρισιμότητα της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς είναι δεδομένα.

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το στίγμα, τονίζοντας ότι τώρα μετράει το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο.

«Εδώ που φτάσαμε είναι όλοι… τελικοί, έτσι πρέπει να το παίρνουμε. Είναι… τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες, που όταν εγώ έπαιζα μπάλα, ήταν για τη συμμετοχή μας στα Κύπελλα Ευρώπης. Τώρα, οι δύο καλύτερες επαρχιακές ομάδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίζουν για την ύπαρξη τους στην Super League. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά και για τον αντίπαλο μας», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για τον αντίπαλο: «Είναι μια ομάδα, η οποία είναι πολύ σκληρή και παίζει για το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα, που έχει μεταλλαχθεί με τον ερχομό του κ. Φέστα. Βέβαια, δεν μπορεί να τη μεταμορφώσει μόνο ο προπονητής, αφού ταυτόχρονα ήρθαν διάφοροι παίκτες, που δεν ήταν στο κακό κομμάτι του πρωταθλήματος και έχοντας διαφορετική ψυχολογία, έδωσαν μια ώθηση και στους παλιούς παίκτες που έμειναν».

Για τη μορφή του αγώνα και τη σκοπιμότητα των βαθμών υπογράμμισε: «Όλα είναι παιχνίδια του… μισό μηδέν. Καμία ομάδα δε δίνει χώρο και ελευθερία κινήσεων. Ο καθένας κοιτάζει τι μπορεί να πάρει από το εκάστοτε παιχνίδι. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα που έχει 26 αγωνιστικές και λες έγινε ένα λάθος, είναι ΟΚ, θα βγω να παίξω ποδόσφαιρο να ευχαριστηθώ. Ξέρουμε τι θέλουμε. Όσο καλά και να παίξεις, αν δεν πάρεις αποτέλεσμα… Το ίδιο ισχύει και για τη Λάρισα. Την επόμενη μέρα μένουν οι τρεις βαθμοί ή ο βαθμός που θα πάρεις στην χειρότερη περίπτωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News