Άνετο διπλό ο Εργοτέλης και 4η θέση στην κανονική διάρκεια!

Ποδόσφαιρο
Άνετο διπλό ο Εργοτέλης και 4η θέση στην κανονική διάρκεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 0-3 του Απόλλωνα Λάρισας

Με εκτός έδρας νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης και είναι 4ος στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 0-3 του Απόλλωνα Λάρισας και… προσπέρασε τα Χανιά, που έμειναν στο 1-1 με τον Ιωνικό εκτός έδρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν στα Play off με καλή ψυχολογία, ενώ με βάσει την βαθμολογική τους θέση θα δώσουν τρεις αγώνες εκτός έδρας και δύο εντός.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο Εργοτέλης ως 4ος της κανονικής διάρκειας, θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο Στάδιο Χανιά (5η θέση) και Διαγόρα (6η) θέση.

Στον αντίποδα, θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον 1ο της βαθμολογίας Ιωνικό, όπως επίσης με Ξάνθη και Λεβαδειακό που «συγκατοικούν» στην 2η θέση.

Στη σημερινή αναμέτρηση, ο Κόνρααντ έδωσε το προβάδισμα στο 16’, ενώ στο 55’ και πάλι ο Ολλανδός διαμόρφωσε το 0-2 για το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη.

Στο 78’ ο Κοκκίνης μετά από ωραία συνεργασία με τον Κουατένγκ, πέτυχε το τελικό 0-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Άστρας, Χατζής, Λουκάς, Σκούπρα, Καρρίκι (45’ Καμπέρης), Μπάλλας, Μπάμπης, Τασιούλης (58’ Ομπράντοβιτς) , Κάμπο (58’ Γιάκος), Σέχου, Γκουντρουμπής (46’ Αθανασιάδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ντουμάνης (75’ Κατσούρι), Μαζουλουξής, Κόλα, Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος (58’ Κόατενγκ), Μπουτσάκης (61’ Άπι), Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Κόνρααντ (61’ Πατρινός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News