Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στη Super League 2

Ποδόσφαιρο
Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στη Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Απόλλων Λάρισας ο Εργοτέλης χωρίς άγχος…

Παραμένοντας εκτός Κρήτης μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του στο γήπεδο του Α.Ο Μαγούλας στην Καρδίτσα και σήμερα στις 15:30 (ERTSPORTS5) αντιμετωπίζει στην Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ψυχολογία στους κιτρινόμαυρους είναι εξαιρετική μετά την ισοπαλία στην Πάτρα και τη διασφάλιση της συμμετοχής στα Play Off και θέλουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα του Απόλλωνα για να κλείσουν με χαμόγελα την κανονική περίοδο. Ο Εργοτέλης είναι σίγουρα πέμπτος και αν κερδίσει σήμερα και τα Χανιά δεν κερδίσουν τον Ιωνικό τότε θα περάσει στην 4η θέση. Αυτό σημαίνει ότι στα Play Off θα δώσει δύο ματς εντός και τρία εκτός, παίζοντας μέσα με τον πέμπτο και τον έκτο και εκτός με τους τρεις πρώτους.

Τα Play Off ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου και στόχος του Εργοτέλη είναι να μπει σε αυτή τη διαδικασία με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Για το σημερινό ματς, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Μπάτζιος, Ποζατζίδης και Κωστανάσιος οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους, όπως και οι τραυματίες Κατσούρι, Νεράλ και Μποτέ.

Η αποστολή του Εργοτέλη έμεινε στην Καρδίτσα μέχρι και το απόγευμα και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Λάρισα όπου διανυκτέρευσε χθες το βράδυ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα. Αξίζει να τονίσουμε ότι η φιλοξενία που συνάντησε ο Εργοτέλης στις εγκαταστάσεις του ΑΟ Μαγούλας ήταν άψογη ενώ οι άνθρωποι των δύο ομάδων αντάλλαξαν φανέλες και λάβαρα.

Όσον αφορά τις άλλες δύο ομάδες της Κρήτης, τα Χανιά που επίσης είναι οριστικά στην εξάδα έχουν δύσκολο έργο στη Νίκαια με τον Ιωνικό αλλά θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο ΟΦΙ που έχει το βλέμμα στα Play Out παίζει και εκείνος εκτός έδρας στα Τρίκαλα.

Στις 15:30 η σέντρα

Όλα τα σημερινά παιχνίδια θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια ERTSPORTS ενώ και η ΕΡΤ3 από την εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπορ” θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων. Το πρόγραμμα με κοινή ώρα έναρξης στις 15:30 είναι:

*Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (ERTSPORTS5): Γκάμαρης (Αθηνών)

*Ιωνικός-Χανιά (ERTSPORTS3): Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

*ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας (ERTSPORTS6): Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

*Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (ERTSPORTS2): Μπούμπας (Ηπείρου)

*Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας (ERTSPORTS4): Μέγας (Πιερίας)

*Ξάνθη-Παναχαϊκή (ERTSPORTS): Βρέσκας (Πιερίας).

Η βαθμολογία

1.Ιωνικός 46

2.Ξάνθη 38

3.Λεβαδειακός 38

4.Χανιά 34

5.Εργοτέλης 33

6.Διαγόρας 30

7.Παναχαϊκή 29

8.Απόλλων Λάρισας 24

9.Τρίκαλα 23

10.Δόξα Δράμας 21

11.ΑΕ Καραϊσκάκης 13

12.ΟΦ Ιεράπετρας 12

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News