Ο Γιάννης Τάτσης στο neakriti.gr: Αυτα είναι τα "κλειδιά" της νίκης στο Αλκαζάρ!

Ποδόσφαιρο
Ο Γιάννης Τάτσης στο neakriti.gr: Αυτα είναι τα "κλειδιά" της νίκης στο Αλκαζάρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Λάρισας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ έκανε τη δική του ανάλυση ενώ πρόσθεσε πως to "τρίποντο" για την κρητική ομάδα οδηγεί στην παραμονή από το Σάββατο!

Ο κύβος ερρίφθη! Το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λάρισα μοιάζει πλέον σαν τελικός των τελικών για τον ΟΦΗ! Το δεδομένο από τη Δευτέρα είναι πως η κρητική ομάδα παρέμεινε έστω κι ένα βαθμό πάνω από δύο ομάδες, τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ αφού η θεσσαλική ομάδα δεν έχασε αλλά δεν κέρδισε κιόλας στη Λαμία!

Τα σενάρια βέβαια για την αναμέτρηση Λάρισας-ΟΦΗ είναι όσα και τα πιθανά αποτελέσματα και αναφορικά με τη σημασία του αγώνα μας μίλησε χθες ο τεχνικός που ήταν στον πάγκο της Λάρισας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αλκαζάρ, ο Γιάννης Τάτσης: "Εκείνο το ματς ήταν διαφορετικό. Είχε επικρατήσει ο ΟΦΗ αλλά η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα!  Αν όμως ο ΟΦΗ επικρατήσει στο Αλκαζάρ το ερχόμενο Σάββατο τότε θα έχει προσπεράσει τέσσερις βαθμούς την ΑΕΛ και με δεδομένο ότι στην τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό θα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα για τη θέση που οδηγεί στην απευθείας παραμονή! Άλλωστε θεωρώ πως τις λιγότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή για παραμονή τις έχει ο Παναιτωλικός", σχολίασε ο νυν τεχνικός της Καλλιθέας που αφού πρόσθεσε πως "έχει πάντα αισθήματα για Εργοτέλη και Πλατανιά" και πως "θα ηταν χαρά του να επέστρεφε κάποια στιγμή σε κρητική ομάδα" αναφέρθηκε και στα σημεια που θα κρίνουν τον αγώνα Λάρισας-ΟΦΗ...

                                  "Άλλη ομάδα τώρα η Λάρισα αλλά η έδρα δεν μετράει"

"Καταρχάς η έδρα δεν παίζει ρόλο αυτή την εποχή! Το άδειο Αλκαζάρ και το άδειο Γεντί Κουλέ δεν έχουν διαφορά! Καμια φορά κιόλας με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να έχει περισσότερη πίεση ο γηπεδούχος. Ωστόσο η Λάρισα έχει πλέον ένα ρόστερ που εγώ δεν είχα την τύχη να διαχειριστώ, πολυ πιο ποιοτικό από αυτό που είχα! Το παιχνίδι θα κρίνει το πάθος, ποιος θα πάει πρώτος στη μπάλα, ποιος θα πάρει πρωτοβουλία όταν η μπάλα καίει, η μετάβαση και τα στημένα!" Όταν τον ρωτήσαμε για την πορεία του ΟΦΗ φέτος, ο Γιάννης Τάτσης σημείωσε: "Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν έχεις τόσους τραυματισμούς. Από κει και πέρα, όσοι είναι στην ομάδα μπορουν μόνο να ξέρουν!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News