Τα Χανιά χρειάστηκαν ένα...ημίχρονο για την νίκη εξάδας...

Ποδόσφαιρο
Τα Χανιά χρειάστηκαν ένα...ημίχρονο για την νίκη εξάδας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι που οδήγησε τους γηπεδούχους στα Play Off...

Χανιά-Απόλλων Λάρισας 2-1 και αποστολή εξάδας εξετελέσθη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου...

Mπορεί το γκολ του Ομπράντοβιτς στο 12ο λεπτό για τον Απόλλωνα Λάρισας να έφερε πίεση στα Χανιά αλλά δεν κάμφθηκαν...

Αμέσως μετά, στο 16′, ο Τριανταφυλλάκος κατάφερε ν’ αποκαταστήσει την τάξη, πετυχαίνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Λούκας Μπραμπίγια, ο οποίος μ’ ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Αστρά στο 8’.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε να είναι τυπικής διαδικασίας, με τα Χανιά να προσέχουν τα νώτα τους και ουσιαστικά να μην κινδυνεύουν.

Η ουσία είναι ότι τα Χανιά σφραγίζουν την παρουσία τους στην 6άδα, έχοντας αυτή τη στιγμή 34 βαθμούς και πάνε να τα παίξουν όλα για όλα την Τετάρτη στην Νίκαια κοντά στον Ιωνικό προκειμένου να πάνε με το καλύτερο δυνατό πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Από την άλλη, ο Απόλλων Λάρισας οριστικά θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου) – Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής)

4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ουνγιαλίδης (67′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (83′ Ζιούλης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (83′ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (73′ Σουντουρά), Κάσσος (56′ Γκίνο).

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης (46′ Μπαλογιάννης), Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46′ Μπάμπης), Μπάλλας, Γιάκος (46′ Σούλτσε), Χατζής, Αθανασιάδης (66′ Γκουντρουμπής), Τασιούλης, Ομπράντοβιτς (66′ Σέχου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News