Τα κορίτσια του Εργοτέλη θέλουν νίκη μετά την ισοπαλία-θρίλερ στην πρεμιέρα...

Ποδόσφαιρο
Τα κορίτσια του Εργοτέλη θέλουν νίκη μετά την ισοπαλία-θρίλερ στην πρεμιέρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις από Ηλιάδη και Γρηγοριάδου...

Η γυνικεία ομάδα του Εργοτέλη μπροστά στην κάμερα...

Για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής μίλησαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου η Σοφία Ηλιάδη και η Χρύσα Γρηγοριάδου. Οι δύο παίκτριες του Εργοτέλη αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Ρεθύμνου, αλλά και για το ματς με το Μεσολόγγι. 

Η αμυντικός Σοφία Ηλιάδη τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου ήταν δυνατό, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, είχαμε μια μέτρια εικόνα, αλλά συνεχίζουμε. Αφήνουμε πίσω τον αγώνα αυτό, κοιτάμε μπροστά και μέσα από κάθε προπόνηση προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερες και να κοιτάμε τα λάθη μας .

Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζουμε ότι θα το πετύχουμε γιατί πιστεύουμε σε αυτό».

Από την πλευρά της η τερματοφύλακας Χρύσα Γρηγοριάδου υπογράμμισε: «Στον αγώνα με τον Αστέρα Ρεθύμνου δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρότι προσπαθήσαμε. Ήταν πρεμιέρα και όπως όλες ήταν και αυτή δύσκολη, είμαστε όμως πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα. 

Είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε κόντρα στο Μεσολόγγι, στο οποίο θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικές από το προηγούμενο ματς. Θέλουμε τη νίκη και είμαστε καλά προετοιμασμένες, δουλεύουμε καθημερινά και πάμε για τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News