Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Ντάνι Αργκιλέσι

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στον Ηρόδοτο ο Ντάνι Αργκιλέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού...
Την μεταγραφή-επιστροφη του Ντάνι Αργκιλέσι έκανε απόψε γνωστή ο Ηρόδοτος... Η ανακοίνωση από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει: "Μεταγραφική ενίσχυση με την επιστροφή του Ντάνιελ Αργκιλέσι!
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάνιελ Αργκιλέσι. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ-19 της Τράπανι, ομάδα Β’ Εθνικής του Ιταλικού πρωταθλήματος και το 2016 ήρθε στον Αλμυρό. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον ΗΡΟΔΟΤΟ και η συμβολή του ήταν σημαντική τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όσο και στα μπαράζ που επιτεύχθηκε η ιστορική άνοδος της ομάδα μας στην Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ και την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε πάλι με την ομάδα μας στην Β’ Εθνική κατηγορία. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας για να αγωνιστεί στην Super League 2.
Ντάνι σε ξανακαλωσορίζουμε στο σύλλογο, σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να συμβάλλεις και εσύ με την σειρά σου στην επίτευξη των φετινών στόχων μας!
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News