B. Καραΐσκος: Το Σάββατο ο τελικός του ΟΦΗ, χωρίς άμυνα δεν κέρδιζε ούτε... ο Άρης του Γκάλη!

Ποδόσφαιρο
B. Καραΐσκος: Το Σάββατο ο τελικός του ΟΦΗ, χωρίς άμυνα δεν κέρδιζε ούτε... ο Άρης του Γκάλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις με νόημα από τον πολύπειρο τεχνικό και χαρισματικο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στο neakriti.gr...

Yπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δικαίως χαρακτηρίζονται "ποδοσφαιράνθρωποι". Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Καραϊσκος που λέει πάντα την άποψή του χωρίς να μασάει τα λόγια του. 

Ζητήσαμε το σχόλιο του πολύπειρου τεχνικού που όπως πάντα μας μίλησε με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια, με λόγια σταράτα για τον ΟΦΗ και τις μάχες που έχει μπροστά του...

Ο προπονητής και παλαίμαχος χαρισματικός ποδοσφαιριστής μας είπε: «Για τον ΟΦΗ το παιχνίδι που είναι όλα τα λεφτά είναι αυτό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο! Η Λαμία ουσιαστικά σώθηκε! Να κερδίσει αυτό το ματς ο ΟΦΗ και από κει και πέρα θα μπορεί να πάει με άλλον αέρα στη Λάρισα. Αν κερδίσει εξάλλου θα πάει στο Αλκαζάρ έχοντας δύο ομάδες από κάτω ό, τι κι αν γίνει στο ματς Λαμία-Λάρισα! Και θα πω ακόμα ότι ο ΟΦΗ μπορεί και πρέπει να κερδίσει αυτό τον Ατρόμητο που δεν είναι η ομάδα που ήταν στο πρόσφατο παρελθόν! Για να κερδίσεις ένα ματς πρέπει να προσέξεις την άμυνα σου! Είναι ένας τομέας που έδωσε βάρος πολύ σωστά ο Νίκος ο Νιόπλιας! Ακόμα και ο Άρης στο μπάσκετ όταν είχε τον Γκάλη δεν θα κέρδιζε αν δεν έπαιζε άμυνα!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News