Ο Εργοτέλης θέλει πλέον ένα βαθμό και χρωστάει πολλά στον Μανουσάκη που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς...

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης θέλει πλέον ένα βαθμό και χρωστάει πολλά στον Μανουσάκη που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων" πέτυχε κάτι που δεν έχει πετύχει το "βαρύ πυροβολικό" του Ιωνικού, ο Κάστρο...

Ο Εργοτέλης ξέσπασε χθες με το 4-0 κατά του ΟΦ Ιεράπετρας που βέβαια διαμορφώθηκε στα λεπτά των καθυστερήσεων και πέρασε τέταρτος. Του αρκεί ένας βαθμός στα δυο τελευταία παιχνίδια (σε Πάτρα και Φιλιππούπολη με Παναχαϊκή και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα) για να είναι στην εξάδα.

Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο βέβαια είναι η εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Μανουσάκης καθώς πέτυχε κάτι που δεν έχει κάνει ούτε ο Ματίας Κάστρο. Ο 23χρονος Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής σκόραρε και στα τρία τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε και μια ασίστ σε αυτά.

Παράλληλα να σημειώσουμε πως η πιο… χορταστική σε γκολ αγωνιστική ήταν η 20η της Super League 2. Για πρώτη φορά είδαμε 21 γκολ σε έξι παιχνίδια, ένα μέσο όρο δηλαδή 3,5 γκολ ανά αγώνα, τη στιγμή που ο μέσος όρος όλης της σεζόν είναι σχεδόν ο μισός! Στα 120 παιχνίδια που έχουν γίνει έχουμε 1,84 γκολ ανά αγώνα, ενώ σε καμια αγωνιστική δεν είχαμε ξεπεράσει τα 15 γκολ.

Σκόραραν οι εννέα από τις 12 ομάδες, με τις επτά από αυτές να πετυχαίνουν τουλάχιστον δύο γκολ.

Ο Ματίας Κάστρο έφτασε τα 13 γκολ και παραμένει με διαφορά πρώτος σκόρερ, ενώ ο φορμαρισμένος Γιώργος Μανουσάκης έχει επτά και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι έξι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News