Γ΄Εθνική: "Αυτοκτόνησε" ο ΠΟΑ, άνετος ο Ηρόδοτος, μεγάλη νίκη ο Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Γ΄Εθνική: "Αυτοκτόνησε" ο ΠΟΑ, άνετος ο Ηρόδοτος, μεγάλη νίκη ο Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε η δράση στα κρητικά γήπεδα...

Η Γ΄Εθνικη επέστρεψε και μαζί της η δράση στα γήπεδα της Κρήτης. Στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικης για την επανεκκίνηση ο Γιούχτας πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Ηρόδοτος ήταν άνετος κόντρα στον Πλατανιά ενώ ο ΠΟΑ προηγήθηκε 2-0 στο Ατσαλένιο κόντρα στον Άρη Σούδας αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος...

  • Πιο αναλυτικά:
  • Στο Ατσαλένιο, ο ΠΟΑ πήρε σημαντικό προβάδισμα με δυο γκολ του Φώτη Καϊμακαμούδη στο 16′ και στο 27′ ωστόσο αυτά τα γκολ δεν αποδείχτηκαν αρκετά! Στο 74′ ο Σελάμης και στο 87′ ο Μαναρώλης διαμόρφωσαν το τελικό 2-2! Λίγο πριν το τέλος η ομαδα του προσφυγικού προαστίου άγγιξε το 3-2 με τον Κερμενίδη, όταν ο Βροντάκης “κράτησε” το 2-2.
  • Στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος επικράτησε 3-0 του Πλατανιά με τον Δημήτρη Κοιλιάρα σε ρόλο ηγέτη. Ο έμπειρος παίκτης άνοιξε το σκορ στο 23′ και έκανε και το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ποτουρίδης, ενώ ο Μυλωνάς έχασε πέναλτι στο 75′.
  • Στις Αρχάνες, ο Γιούχτας με τον «εκτελεστή» Νίκο Κατσικοκέρη να σημειώνει δύο γκολ, πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
  • Στο Γάζι, ο Πόρος υπέστη ήττα-σοκ από τον ΑΟΑΝ με 0-2, χάρη σε γκολ που σημείωσαν στο 30′ ο Μαρκάκης και στο 79′ ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Καστελλιανάκης έχασε πέναλτι! Σίγουρα στην ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη περίμεναν αλλιώς την επιστροφή τους μετά και τη σημαντική τους ενίσχυση!
  • Στο Ρέθυμνο, στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ρεθυμνιακό και τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο Δελήμπασης με γκολ στο 18′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του…
  • Στη Νέαπολη η ομώνυμη ομάδα και ο Αλμυρός έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να στερούν στους φιλοξενούμενους την επιστροφή που ήθελαν...
  • Δαμάστα και Αναγέννηση Ιεράπετρας πήραν χωρίς κόπο τα τρίποντα απέναντι σε Παλαιόχωρα και Άρη Ρεθύμνου, που αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα.

Τα  αποτελέσματα:

ΠΟΑ-Άρης Σούδας 2-2

Γιούχτας-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 2-0

Νεάπολη-Αλμυρός 0-0

Πόρος-ΑΟΑΝ 0-2

Ρεθυμνιακός-Αστέρας Ρεθύμνου 1-0

Ηρόδοτος-Πλατανιάς 3-0

*Δαμάστα-Παλαιόχωρα 3-0 άνευ αγώνα

*Αναγέννηση Ιεράπετρας-Άρης Ρεθύμνου 3-0 άνευ αγώνα

Η βαθμολογία:

1. ΣΥΝΚΑ 12

2. Δαμάστα 10

-Αναγέννηση Ιεράπετρας 10

-Ηρόδοτος 10

-ΑΟΑΝ 10

-ΠΟΑ 10

7.Ρεθυμνιακός 9

8. Αλμυρός 8

-Γιούχτας 8

10. Πόρος 7

11. Παλαιόχωρα 6

12. Άρης Σούδας 5

13. Νεάπολη 4

14. Αστέρας Ρεθύμνου 3

15. Πλατανιάς 1

16. Άρης Ρεθύμνου 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News