«Όλα τα ματς είναι… τελικοί», τονίζουν Σαρρής και Μεϊντάνης στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
«Όλα τα ματς είναι… τελικοί», τονίζουν Σαρρής και Μεϊντάνης στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτος «σταθμός» το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας στη Super League 2 και ο Εργοτέλης έχει μπροστά του… τελικούς.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι ένα από τα… εισιτήρια για τα Play off της πρώτης 6αδας και είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Η… αφετηρία είναι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σαρρής, αναφέρθηκε αρχικά στην ανάγκη για βαθμούς.

«Εδώ που έχουμε φτάσει μετράνε οι τρείς βαθμοί. Καλύτερα να τους παίρνεις και να μην παίζεις τόσο καλά. Στη Ρόδο είχαμε πει με τα παιδιά ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για το ματς που έρχεται: «Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου και να είσαι καλά. Όλα τα παιχνίδια, είναι ντέρμπι, είναι τελικοί, είτε είσαι στην αρχή της χρονιάς, είτε στο τέλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, παραμένουμε ζωντανοί και πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Εργοτέλη, Τάσος Μεϊντάνης πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια, όπως κάναμε και σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα με το Διαγόρα. Θα παίξουμε για τη νίκη, απέναντι σε ένα δυναμικό αντίπαλο, ο οποίος παρουσιάζεται βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια καθώς κάνει και αυτός τρομερή προσπάθεια ώστε να επιβιώσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τους τρείς βαθμούς».

Όσο για το φινάλε στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επισήμανε: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι η διαχείριση μέσα από τα αποτελέσματα είναι αρκετά δύσκολη, όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να κρατάμε ψηλά το ηθικό και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι ο στόχος θα επιτευχθεί στο τέλος και θα είμαστε μέσα στην εξάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News