Γυναίκες Εργοτέλη: Προσμονή και αισιοδοξία για την πρεμιέρα

Ποδόσφαιρο
Γυναίκες Εργοτέλη: Προσμονή και αισιοδοξία για την πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν ενόψει πρεμιέρας Γιάννα Δούκα και Δανάη Σιδηρά

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου την ερχόμενη Κυριακή στο Μαρτινέγκο (16:00).

Τεχνική ηγεσία και παίκτριες προετοιμάζονται εντατικά, ενώ δεν κρύβουν την προσμονή τους για την έναρξη των αγώνων.

Η προπονήτρια Γιάννα Δούκα τόνισε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους την Κυριακή έχουμε την πρώτη αγωνιστική για το ποδόσφαιρο Γυναικών όλης της χώρας. Δεν μπορώ να κρύψω τα έντονα συναισθήματα που έχω, μετά από έναν τεράστιο αγώνα που έχει προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα. Επιτέλους οι παίκτες καταφέρνουν να κάνουν αυτό που τόσο πολύ θέλουν, να ξεκινήσουν τους επίσημους αγώνες. Για εμένα και για τα παιδιά είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα και θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή αρχή, πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς και να γίνει ένα σωστό, αξιόπιστο και αξιόλογο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της, η εκ των αρχηγών Δανάη Σιδηρά υπογράμμισε: «Επιτέλους την Κυριακή έχουμε τον πρώτο μας αγώνα και είμαστε πολύ χαρούμενες και αισιόδοξες. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα την οποία έχουμε συναντήσει πολλές φορές στο παρελθόν, πριν τη διακοπή είχαμε και ένα φιλικό το οποίο είχαμε δώσει με μεγάλη επιτυχία. Δεν βλέπουμε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη την Κυριακή, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένες 100% για να δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό θα βγάλουμε την Κυριακή προς τα έξω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News