Με φάουλ του Μουργκ στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ κέρδισε (0-1) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και "βλέπει" τελικό...

Ποδόσφαιρο
Με φάουλ του Μουργκ στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ κέρδισε (0-1) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και "βλέπει" τελικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν βλεπόταν το ματς...μέχρι το φινάλε...

Κακός δαίμονας της ΑΕΚ ο Μουργκ, σκόραρε στο ΟΑΚΑ όπως το πρωταθλημα, μόνο πως αυτή τη φορά έδωσε την νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ημιτελικό Κυπέλλου με το 0-1 να δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό...

Αυτή τη φορά ο Μουργκ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 στο 94’ και μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό πριν τη ρεβάνς της Τούμπας στις 28 Απριλίου.

Η «Ένωση» είχε μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, αλλά όχι και τον τρόπο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες ή να αξιοποιήσει τις λιγοστές που ακολούθησε. Ο δε ΠΑΟΚ είχε στο μυαλό του περισσότερο να μη χάσει και πήρε ελάχιστα ρίσκα ποντάροντας στον επαναληπτικό στην έδρα του, αλλά ο Αυστριακός-που μπήκε στο ματς στο 91'-είχε τον τελευταίο λόγο με ένα φάουλ για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως δεν υπήρχε...

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (88’ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (64’ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (91’ Μουργκ), Κρμέντσικ (73’ Σβιντέρσκι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News