«Έσπασε» το αρνητικό σερί, αλλά δε νίκησε ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
«Έσπασε» το αρνητικό σερί, αλλά δε νίκησε ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Διαγόρα

Με το βαθμό της ισοπαλίας φεύγει από το Ρόδο ο Εργοτέλης, μετά το σημερινό 1-1 με τον Διαγόρα, για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Ηρακλείου έβαλε… φρένο στο αρνητικό σερί με τις 5 συνεχόμενες ήττες, όμως δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες.

Έτσι, μετράει πλέον έξι ματς χωρίς «τρίποντο», ενώ στη σημερινή αναμέτρηση έπαιζε για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Κωστούλα για τους γηπεδούχους.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη, δεν αξιοποίησε την υπεροχή της στο πρώτο 45λεπτο, αλλά ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 57’ και έπειτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο 13ο λεπτό, όταν το μακρινό σουτ του Μανουσάκη αιφνιδίασε τον Τσέλιο και έφερε το 0-1.

Οι Ροδίτες μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, με τον Κονέ να σημειώνει το 1-1 στο 53’ μετά από ομαδική προσπάθεια.

Στο 57’, η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα άφησε τον Διαγόρα με 10 παίκτες, όμως ο Εργοτέλης δε βρήκε «καθαρή» ευκαιρία για γκολ και μοιραία έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Κατσούρι (67’ Μπότε) Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (67’ Κούατενγκ) Κωστανάσιος (56’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Κόνραντ (83' Πατρινός).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κάκκο (60’ Μανωλάκης) Λινάρδος, Σεληνιωτάκης (46’ Σμυρλής) Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μπαστακός, Κωστούλας, Αλάεζ (46’  Κονέ), Ντοριβάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News