Πιερ Ισά: «Φανταστικά χρόνια στον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Πιερ Ισά: «Φανταστικά χρόνια στον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Ηρακλείου

Ο Πιερ Ισά έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, έχοντας μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου ως εκπρόσωπος παικτών.

Το πέρασμα του από τον ΟΦΗ, που ήταν ο τελευταίος «σταθμός» της καριέρας του, έχει μείνει ανεξίτηλο για το Νοτιοαφρικανό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη ζωή στο Ηράκλειο και τις στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες.

«Στην Κρήτη ο κόσμος που έδωσε πολλή αγάπη, γνώρισα ειλικρινείς ανθρώπους. Όταν ήμουν στον Ιωνικό έμενα στη Γλυφάδα, στη γυναίκα μου άρεσε πολύ η πόλη. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ, η σύζυγός μου δεν γνώριζε την Κρήτη και στην αρχή ήταν ανήσυχη για το πού πηγαίναμε αλλά μετά ήταν περισσότερο στεναχωρημένη που φύγαμε από εκείνο το μέρος. Άρχισε να κλαίει. Η Κρήτη είναι επίσης ένα ξεχωριστό μέρος για μένα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το αλησμόνητο ματς παραμονής με τον Λεβαδειακό: «Ήταν ξεχωριστό για μένα εκείνο το ματς. Αναφέρομαι σε εκείνο που παίξαμε με τον ΟΦΗ, απέναντι στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο, μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Επρεπε να νικήσουμε 2-0 για να μείνουμε στην κατηγορία. Εγώ ήμουν τυχερός, σκόραρα στο 75' κι ευτυχώς ο Νουαφόρ στις καθυστερήσεις έκανε το 2-0. Υπήρξε χάος μετά το γκολ. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, μας συνόδευσε από το προπονητικό, ήταν κάτι που μ' άρεσε πολύ. Είχα ξεχωριστή σχέση μαζί τους. Περίμενα για να παίξω με τη φανέλα της ομάδας πέντε μήνες επειδή ο Ιωνικός δεν έδινε την μπλε κάρτα μου. Ακόμη και τότε που δεν έπαιζα ένιωθα το πάθος του κόσμου. Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια στον ΟΦΗ».

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις από τον ΟΦΗ επισήμανε: «Στην Κρήτη όλοι είναι ΟΦΗ. Όταν πας στην Κρήτη, σχεδόν πάντα μιλούν γι' αυτήν την ομάδα. Το πάθος είναι απίστευτο! Ο σύλλογος ανήκει στο τοπ 6. Φέτος είναι δύσκολη η σεζόν αλλά πιστεύω ότι θα είναι και πάλι ανταγωνιστικοί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News