«Φρένο» στο αρνητικό σερί: Ο Εργοτέλης θέλει τη νίκη κόντρα στο Διαγόρα

Ποδόσφαιρο
«Φρένο» στο αρνητικό σερί: Ο Εργοτέλης θέλει τη νίκη κόντρα στο Διαγόρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» στη Ρόδο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 και ο Εργοτέλης σήμερα δίνει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα, με σέντρα στις 15:30 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ένα παιχνίδι που μετά το άσχημο σερί των πέντε ηττών, είναι για τον Εργοτέλη ένας τελικός για τα Play Off!

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν το περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών που θα τους βάλει σε πολύ πιο σοβαρούς μπελάδες για την εξάδα καθώς έχουν να πάνε και στην Πάτρα για να παίξουν με την Παναχαϊκή.

Γνωρίζοντας ότι στα τελευταία ματς έχουν αδικήσει την προσπάθεια του α’ γύρου και τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το τρίποντο, παίζοντας απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται επίσης σε πτωτική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και αναζητά και εκείνος ένα αποτέλεσμα βάλσαμο.

Οι παίκτες που έχουν ταξιδέψει στη Ρόδο είναι οι Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Μποτέ, Ποζατζίδης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Κόλα, Πέιος, Ντουμάνης Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Άπι, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κούατενγκ, Κόνραντ, Πατρινός, Κοκκίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News