Ετοιμάζονται για τη σέντρα τα κορίτσια του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζονται για τη σέντρα τα κορίτσια του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή και ο ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο στις 18 Απριλίου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την σέντρα του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, στις 11 Απριλίου και η ομάδα του ΟΦΗ, θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου τα επίσημα παιχνίδια της, καθώς στην πρώτη αγωνιστική έχει ρεπό.

Tα κορίτσια του ΟΦΗ, υπο τις οδηγίες του Σταμάτη Μαματζάκη, προετοιμάζονται το τελευταίο διάστημα, που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στο πρωτάθλημα που ξεκινάει.

Η προετοιμασία των κοριτσιών του ΟΦΗ, έγινε στο γήπεδο της Τυλίσου και πλέον στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Μάλιστα το γήπεδο του Αλμυρού, έχει δηλωθεί ως βασική έδρα, για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα της Τυλίσου, αλλά και την ομάδα του Αλμυρού για τις εξυπηρετήσεις στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Το πρωτάθλημα  της Α’ Εθνικής γυναικών, θα διεξαχθεί μόνο με τον πρώτο γύρο και ισχύει η κλήρωση που έχει γίνει με βάση την οποία την πρώτη αγωνιστική θα παίξουν:

1η αγωνιστική

Αγία Παρασκευή – Φείδων Άργους

Αβάντες Χαλκίδας – Ολυμπιάδα Υμηττού

Οδυσσέας Γλυφάδας – Ατρόμητος Αθηνών

Εργοτέλης – Αστέρας Ρεθύμνου

Καρυάτιδες Σπάρτης – ΑΕ Μεσολογγίου 0-3α.α.

Ρεπό: ΟΦΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News