Χθες αναδείχτηκε το πάθος, αλλά... και το βάθος του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Χθες αναδείχτηκε το πάθος, αλλά... και το βάθος του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκουσα προσεκτικά τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια μετά το νικηφόρο για τον ΟΦΗ χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ροδάνι πήγαινε η γλώσσα του κόουτς και με απίστευτη ταχύτητα έκανε αναφορά σε όλα τα ονόματα που...έλειπαν χθες! Πραγματικά ο κόουτς ήταν χειμαρρώδης αλλά και...μικρό παιδί συνάμα από τη χαρά του για την...ανάσταση της ομάδας που έμαθε να αγαπάει από τότε που αμούστακος πιτσιρικάς ήρθε από τη Γαλατινή Κοζάνης στο Ηράκλειο! Σίγουρα έσπευσε να πει και πάλι πως "αυτοί που παίζουν είναι οι σημαντικοί" και το εννοούσε-καθώς πάντα εννοεί όσα λέει-ωστόσο ήταν φανερό πως οι απουσίες αυτές προβληματίζουν. 

Χθες οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν πολύ πάθος και δεν χρειάζεται να το επισημάνω. Είδαμε έναν Μεγιάδο...μετά τη συνέντευξη του σε neakriti.gr και "Nέα Κρήτη" που θύμισε τον Αργεντινό εκείνο ποδοσφαιριστή που έγινε μεγάλη προτεραιότητα της κρητικής ομάδας να κρατήσει! Χθες όμως δεν αναδείχτηκε μόνο το πάθος σε κάθε παίκτη του ΟΦΗ που ξεχείλισε μαζί με τα δάκρυα του Σολίς στο εύστοχο πέναλτι! Αναδείχτηκε και το...βάθος στο ρόστερ! Γιατί όταν κερδίζεις με ανατροπή την ομάδα έκπληξη της χρονιάς στην Ελλάδα που παίζει και στα ημιτελικά του Κυπελλου και λείπει όπως είπε ο Νιόπλιας...τουλάχιστον άλλη μια καλή ενδεκάδα, ε, δεν μπορεί, έχεις πάθος αλλά έχεις και βάθος στο ρόστερ! Και ο Νοικοκυράκης μπήκε και μάλιστα αν είχε πάρει μια πάσα μπορεί να γινόταν και σκόρερ και  Μπαλογιάννης μπήκε! Αλλά ειδικά τον Νοικοκυράκη, να γράψω την αλήθεια μου, τον έψαχνα από καιρό!

Από κει και πέρα και με δεδομένη την κοινή απώλεια βαθμών Λάρισας και Παναιτωλικού, δικαιώνεται και η δήλωση που μας έκανε ο Γιάννης Χατζηνικολάου: "Νίκη με ΠΑΣ, μισή παραμονή για τον ΟΦΗ!". Η κρητική ομάδα είναι σε θέση παραμονής μετά τη δευτερη αγωνιστική στα Play Out της Super League και εκτιμώ ότι ο "Χάτζι" θα δικαιωθεί μέχρι τέλους! Βέβαια ο πρώτος που θα έχει δικαιωθεί για λόγια και πράξεις στο τέλος θα είναι ο Νίκος ο Νιόπλιας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News