Ποδόσφαιρο

O Ζαγοράκης, ο Φαν Σιπ και... ο Νίκος Νιόπλιας

Δημοσίευμα σε αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα θέλει τον τεχνικό του ΟΦΗ υποψήφιο τεχνικό διευθυντή των εθνικών ομάδων...

Τα θέματα των Εθνικών Ομάδων επί τάπητος… Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης σύμφωνα με δημοσίευμα σε αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σιπ και από αυτή τη συνάντηση θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον…

Το πρώτο και σημαντικότερο έχει να κάνει με το ότι ο νέος ισχυρός άντρας της Ομοσπονδίας δεν είναι ικανοποιημένος, όπως και οι περισσότεροι, απ’ όσα βλέπει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Θέλει, λοιπόν, να θέσει όλα τα ζητήματα επί τάπητος προκειμένου να αποφασίσει στη συνέχεια αν θα προχωρήσει μαζί ή θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της γαλανόλευκης.

Περιμένει να ακούσει την άποψη του Ολλανδού εκλέκτορα, το τι έχει στο μυαλό του για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης και στη συνέχεια, αφού σταθμίσει όλα τα δεδομένα, θα χαράξει την επόμενη μέρα. Είναι δεδομένο ότι ο Ζαγοράκης θα εξετάσει και τα δύο πλάνα που ανοίγονται μπροστά του. Το πρώτο αφορά τις προοπτικές σε περίπτωση που δώσει νέα ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς της Εθνικής. Το δεύτερο αφορά το τι μπορεί να επιλέξει σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα της Ομοσπονδίας. Τα χρήματα που παίρνει ο Φαν Σιπ δεν είναι λίγα, αλλά δεν είναι και πολλά αν ο νέος πρόεδρος εισηγηθεί διάδοχο από πιο ψηλό ράφι.

Την ώρα που ο νέος επικεφαλής της ΕΠΟ δεν δείχνει διάθεση να πάρει βιαστικές αποφάσεις, είναι δεδομένο πως έχει εξετάσει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Φαν Σιπ. Ξέρει ότι και τα χρονικά περιθώρια μπορεί να βολέψουν, καθώς οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας είναι από Σεπτέμβρη, άρα αν υπάρξει αλλαγή, θα υπάρξει και ο απαιτούμενος χρόνος για να δουλέψει και να παρουσιάσει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αν ένα ενδεχόμενο συγκεντρώνει έστω μία πιθανότητα παραπάνω, είναι να πάμε σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου και η νέα διοίκηση να παρουσιάσει κάτι νέο, φρέσκο, με μεγαλύτερη προοπτική.

                                     Για τον Νίκο Νιόπλια

Ωστόσο στο ίδιο δημοσίευμα εμπλέκεται και το όνομα του Νίκου Νιόπλια. Αναφορικά με το μέλλον των εθνικών ομάδων. Το σχετικό δημοσίευμα που είναι συνέχεια δημοσιευμάτων των προηγούμενων ημερών αναφέρει: "Ο Νίκος Νιόπλιας φέρεται να προορίζεται για νέος τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, αλλά επίσης δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Είναι γεγονός ότι ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αρκετές συμπάθειες σε αρκετές βαθμίδες της ιεραρχίες, αλλά και σε αυτό το θέμα είναι πολύ νωρίς για σοβαρά συμπεράσματα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, άλλωστε, δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα που βρίσκονται πιο ψηλά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του νέου προέδρου, ο οποίος εκτός όλων των άλλων είναι αποφασισμένος να μην “πειράξει” καθόλου τα πειθαρχικά όργανα της Ομοσπονδίας. Για τον απλούστατο λόγο ότι συμφωνεί με την άποψη ότι καλώς στελεχώθηκαν με τακτικούς δικαστές, οι οποίοι οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να… ακούν κανέναν."

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια