Κυριακή με δύο ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική στα Play Off

Ποδόσφαιρο
Κυριακή με δύο ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική στα Play Off

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα ξεκινάει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και κλείνει με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός...

Η επιστροφή στη δράση για τη Super League μετά τους αγώνες της Εθνικής, συνδυάζεται με δύο μεγάλα ντέρμπι στην 2η αγωνιστική των Play off.

Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Κυριακή και η «αυλαία» θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι, με τη «μονομαχία» του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη στην προσπάθεια για την 2η θέση, ενώ και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια για απώλειες.

Ντέρμπι το βράδυ και στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» είναι στο «κόλπο» για το δεύτερο… σκαλοπάτι της βαθμολογίας και δε θέλει να χάσει άλλο έδαφος κόντρα στους ερυθρόλευκους που ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα...

Δεύτερος αυτή τη στιγμή είναι ο Άρης, που θέλει το «τρίποντο» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να παραμείνει εκεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο (15:00)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (γηπ. «Α.Νικολαΐδης», Novasports 1): Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν), Αμιραλί (Αζερμπαϊτζάν), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), VAR: Τρεϊμάνις (Λετονία), Μπούξμπαουμ (Αν.Αττικής).

Αύριο (17:15)

Άρης-Αστέρας Τρ. (γηπ. «Κλ.Βικελίδης», Novasports 2): Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Αύριο (19:30)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (γηπ. ΟΑΚΑ, Novasports 1): Γιοβάνοβιτς (Σερβία), Στοΐκοβιτς (Σερβία), Μικαΐλοβιτς (Σερβία), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Ρούπερτι (Ολλανδία), AVAR: Κουρομπύλια (Δυτ.Αττικής).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.Ολυμπιακός 70

2.Άρης 51

3.ΠΑΟΚ 50

4.ΑΕΚ 48

5.Παναθηναϊκός 46

6.Αστέρας Τρ. 43

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News