Play out: «Μάχες» με τεράστιο ενδιαφέρον για την 2η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
Play out: «Μάχες» με τεράστιο ενδιαφέρον για την 2η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα διεξάγονται και τα τέσσερα παιχνίδια

Με σπουδαία ματς συνεχίζονται τα Play out, καθώς η 2η αγωνιστική έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ», αλλά και στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναιτωλικό.

Οι δύο ομάδες είναι μαζί με τους Κρητικούς στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ασφαλώς το αποτέλεσμα στο «Αλκαζάρ», απασχολεί την ηρακλειώτικη ομάδα.

Από κει και πέρα, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Βόλο που είναι σχετικά άνετος βαθμολογικά και αν καταφέρει να κερδίσει, θα κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής.

Τέλος, στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος, που ισοβαθμούν στους 28 πόντους, αν υπάρξει νικητής θα έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» το στόχο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα (15:00)

Ατρόμητος-Απόλλων Σμ. (γηπ. Περιστερίου): Μανούχος (Αργολίδας), Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος: Βάτσιος (Δυτ.Αττικής), VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Σήμερα (17:15)

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (γηπ. «Θ.Βαρδινογιάννης»): Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Μπαλτάς (Αχαΐας).

Σήμερα (19:30)

Λάρισα-Παναιτωλικός (γηπ. Αλκαζάρ): Ευαγγέλου (Αθηνών), Νικολακάκης (Λασιθίου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Δημόπουλος (Δυτ.Αττικής).

Λαμία-Βόλος (γηπ. «Αθ.Διάκος»): Φωτιάς (Πέλλας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας).

7.Βόλος  34

8.ΠΑΣ Γιάννινα      34

9.Απόλλων Σμ.      28

10.Ατρόμητος 28

11.Λαμία 26

12.Παναιτωλικός   20

13.ΟΦΗ  20

14.Λάρισα      19

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News