Ποδόσφαιρο

Τελικά σέντρα στις 18 Απριλίου στην Α’ Εθνική Γυναικών!

Αναβολή δύο εβδομάδων δόθηκε στην πρεμιέρα που είχε οριστεί γι’ αυτή την Κυριακή

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που δημοσίευσε νωρίτερα το neakriti.gr για αναβολή της προγραμματισμένης για την Κυριακή 4 Απριλίου πρεμιέρας της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Και μάλιστα όχι μόνο αυτό αλλά η σέντρα παίρνει αναβολή δύο εβδομάδων (!) και σύμφωνα με το έγγραφο ορίζεται εκ νέου για την Κυριακή 18 Απριλίου.

Η απόφαση ελήφθη αφενός γιατί δεν είχε συγκροτηθεί σε σώμα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (αυτό θα γίνει τη Δευτέρα) αλλά υπήρξε και αίτημα πολλών ομάδων για αναβολή, προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι παρά τις πολλές ενστάσεις που υπήρχαν, ορίστηκαν την Πέμπτη οι αγώνες και οι διαιτητές και πριν περάσουν 24 ώρες, η ΕΠΟ υπαναχώρησε στην απόφασή της.

Η επιστολή που απέστειλε πριν λίγο η ΕΠΟ στις ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021. Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια