Δαμάστα και Candia Sport σε συνάντηση εργασίας

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα και Candia Sport σε συνάντηση εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διοικητικές και τεχνικές λεπτομέρειες και κατευθύνσεις τέθηκαν επί τάπητος

Η κοινή πορεία της Δαμάστας και του Club Candia Sport για την ανάπτυξη υποδομών και ταλέντων μπαίνει πλέον σε διαδικασία υλοποίησης. Η πρώτη συνάντηση εργασίας των δύο διοικήσεων και των προπονητών έγινε σε κλιμα σύμπνοιας και δημιουργικότητας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Σημαντικές διοικητικές και τεχνικές λεπτομέρειες και κατευθύνσεις δόθηκαν στη συνάντηση εργασίας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Club Candia Sport, ανάμεσα στις διοικήσεις και τους προπονητές του ΑΟ Δαμάστας και του Club Candia Sport.

Η συνάντηση έγινε τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 μέσα σε κλίμα συνεργασίας και δημιουργικότητας, προκειμένου η κοινή πορεία που ξεκινά, να δομηθεί εξ’ αρχής πάνω σε στέρεες βάσεις και με κοινό στόχο τον εξής: Να δημιουργηθεί μια ποδοσφαιρική πυραμίδα που θα δώσει στα νέα παιδιά τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον.

Στη συνάντηση από πλευράς ΑΟ Δαμάστας έδωσαν ο φυσικός ηγέτης κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδάκης, ο προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός μαζί με το συνεργάτη του κ. Μιχάλη Καρδουλάκη και τον γυμναστή κ. Δαβίδ Φραγκιαδάκη ενώ το Club Candia Sport εκπροσωπήθηκε από τον επιχειρηματία-ιδιοκτήτη κ. Χρήστο Καταρτζόγλου, το διοικητικό στέλεχος κ. Γιώργο Γιανναδάκη, το γυμναστή-τεχνικό διευθυντή κ. Μάκη Αντωνάκη και τους προπονητές Στέλιο Μιχελακάκη και Κώστα Βολιτάκη.

Έμφαση θα δοθεί στην αξιολόγηση και την μετάβαση των ποδοσφαιριστών ανάμεσα στα επίπεδα που θα αποτελούν την πυραμίδα, από τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας στην Κ18 Candia-Δαμάστα, τους Νέους Δαμάστας 2020 και την πρώτη ομάδα του ΑΟ Δαμάστας που θα αποτελεί την κορυφή. Παράλληλα αγωνιστική και επίσημη έδρα θα είναι το γήπεδο της Δαμάστας, στο οποίο συνεχίζονται τα έργα για την αναβάθμισή του σε επαγγελματικά πρότυπα. Η συνεργασία και η καθημερινή επαφή των προπονητών, ο εμπλουτισμός με νέες ιδέες και τεχνολογίες και η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας που υπάρχει σε όλα τα στελέχη θα αποτελούν πυλώνες του νέου εγχειρήματος.

Το γεγονός ότι το Club Candia Sport βρίσκεται σε φάση πλήρους εκσυγχρονισμού αποτελεί ένα βασικό συστατικό της αισιόδοξης αφετηρίας σε αυτή την προσπάθεια, συν το γεγονός της στήριξης της Ακαδημίας με δεκάδες παιδιά με καταγωγή από την Δαμάστα που αναμένεται το προσεχές διάστημα να ενταχθούν σε αυτή την πρότυπη αθλητική κυψέλη…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News