Έσκασε βόμβα στην ΕΠΟ… άκυρες οι εκλογές!

Ποδόσφαιρο
Έσκασε βόμβα στην ΕΠΟ… άκυρες οι εκλογές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Κρήτης», κατατέθηκε από Ένωση της Κρήτης προχθές στο διαιτητικό δικαστήριο προσφυγή για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ και διορισμό προσωρινής διοίκησης!

H προσφυγή έγινε αφού παραβιάσθηκαν το άρθρο 9 του παραρτήματος Γ του καταστατικού της ΕΠΟ, ενώ η προσφυγή κατατέθηκε εντός της προθεσμίας που το καταστατικό επιβάλει. Όπως λένε έμπειροι νομικοί κύκλοι στο αθλητικό δίκαιο, θεωρούν δεδομένη την δικαστική νίκη της Ένωσης και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

Οι πληροφορίες μας δεν χωρούν αμφισβήτησης, αφού διασταυρώνονται τόσο από την Ένωση που έκανε την προσφυγή, όσο και από υψηλότατο στέλεχος της Ομοσπονδίας.

Η απόφαση αναμένεται επίσημα στη διάρκεια των επόμενων ημερών, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι με ψήφους 5-2!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα προτεινόμενα πρόσωπα που θα πάρουν θέση στην προσωρινή διοίκηση, υπάρχουν και παράγοντες από την Κρήτη και μεταξύ αυτών είναι οι: 1.Παπαγεωργίου Μιχαήλ αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣ Λασιθίου 2.Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ρεθύμνου 3.Ανδρεαδάκης Νικόλαος του Α. πρώην παράγοντας της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάλιστα ως πιθανός πρόεδρος προβάλει ο Γιώργος Ανατολάκης…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News