Εθνική Ελλάδας: Κόλλησε στην ισοπαλία 1-1 με Γεωργία

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδας: Κόλλησε στην ισοπαλία 1-1 με Γεωργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακή βραδιά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένο

Το 1-1 την προηγούμενη Πέμπτη στην Ισπανία πανηγυρίστηκε, το ίδιο αποτέλεσμα απόψε με τη Γεωργία αφήνει πικρή γεύση στην Εθνική Ομάδα.

Το ελληνικό συγκρότημα βρέθηκε σε κακή βραδιά απέναντι στην πειθαρχημένη και ποιοτική ομάδα της Γεωργίας και ίσως και η ισοπαλία μάλλον αδικεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους…

Η Εθνική μας παρότι έδειξε να πατάει καλύτερα στα πόδια της στα πρώτα λεπτά, έχοντας και σημαντική ευκαιρία στο 8’ με τον Τζόλη, στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Γεωργίας. Δεν έβρισκε διαδρόμους παρά μόνο από κάποιες ατομικές ενέργειες Γιαννούλη και Φορτούνη προσπαθούσε να πατήσει περιοχή. Η Γεωργία κρατούσε άνετα το 0-0 ενώ είχε και ευκαιρία στο 28’ με τον Κβαρατσκέλια.

Κι αν στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Φαν Σιπ παρουσίασε λίγα πράγματα, στην επανάληψη ήταν ανύπαρκτη και ακίνδυνη, με τη Γεωργία να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να έχει και μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 68’, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει σε εκτέλεση φάουλ του Αμπουρτζάνια. Φαινόταν ότι μόνο με ένα… δώρο θα μπορούσε να σκοράρει η Ελλάδα όπως πήγαινε το ματς στο β’ ημίχρονο και αυτό έγινε με αυτογκόλ στο 75’! Σε ακίνδυνη σέντρα του Λημνιού, ο Κακαμπάτζε με πλασέ… ως επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Κι ενώ αυτό το γκολ θα μπορούσε να απελευθερώσει την ελληνική ομάδα από το άγχος, γρήγορα ήρθε η ισοφάριση. Στο 78’ ο Κβαρατσκέλια άδειασε τους αμυντικούς και πλάσαρε για το 1-1.

Το γκολ αυτό έδωσε στους Γεωργιανούς την ευχέρεια να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν και με νίκη από την Τούμπα, καθώς είχαν και σημαντική στιγμή στο 86’ με τον Κανκάβα, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42’ λ.τ. Μαυρίας), Κυρ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (87’ Σιώπης), Ζέκα, Τζόλης (46’ Λημνιός), Φορτούνης, Μπακασέτας (70’ Μασούρας), Παυλίδης (70’ Γιακουμάκης).

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια (74’ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84’ Τζιγκαούρι), Κβαρατσκέλια, Κιτεϊσβίλι (84’ Κβεκβεσκίρι), Ζιβζιβάτζε (63’ Κβιλιτάλια).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News