Ζαγοράκης σε διεθνείς: «Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας»

Ποδόσφαιρο
Ζαγοράκης σε διεθνείς: «Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι η Εθνική αποτελεί την κύρια προτεραιότητα της διοίκησης

Την παραμονή του αγώνα με τη Γεωργία, ο Θοδωρής Ζαγοράκης επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ απένειμε τα εύσημα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για το Χ στην Ισπανία, τόνισε ότι θα είναι συνέχεια στο πλευρό τους και υπογράμμισε ότι η Εθνική αποτελεί την κύρια προτεραιότητα της διοίκησης.

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους.

Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», είπε ο Ζαγοράκης στη σύντομη ομιλία του.

Είχε τετ α τετ με τους διεθνείς και με τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζον Φαν'τ Σιπ ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας, με τους δυο τους να πρόκειται να τα πουν από κοντά και την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο μεταξύ, ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής έλαβε και συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο, για την εκλογή του, δεχόμενος τις ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News