Ο Γεωργιανός Αρβελάτζε για το αυριανό ματς, τον Μαχλά, τον Ιμπραίμοβιτς και άλλα...

Ποδόσφαιρο
Ο Γεωργιανός Αρβελάτζε για το αυριανό ματς, τον Μαχλά, τον Ιμπραίμοβιτς και άλλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Νομίζω θα νικήσουμε 1-0", σχολίασε...

Για τους παλιούς δεν χρειάζεται συστάσεις, για τους νέους υπάρχουν οι αριθμοί...

63 γκολ σε 77 συμμετοχές με την ομάδα της γενέτειράς του, Ντιναμό Τιφλίδας, 81 γκολ σε 123 συμμετοχές με την Τράμπζονσπορ, 72 γκολ σε 124 συμμετοχές με τον Άγιαξ, 57 γκολ σε 132 συμμετοχές με τη Ρέιντζερς, 48 γκολ σε 89 συμμετοχές με την Άλκμααρ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γεωργίας με 26 γκολ σε 61 ματς! Κάντε τις πράξεις...

Ενόψει, λοιπόν, της επικείμενης «μάχης» της Ελλάδας με τη Γεωργία (31/03, 21:45) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σότα Αρβελάτζε έδωσε μια συνέντευξη για όλα. Ας δούμε αποσπάσματα:

Νίκος Μαχλάς. Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς αυτό το όνομα;

Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ζεστός και πάντα τον θυμάμαι ευχάριστα. Ήταν φανταστικός επιθετικός και είχε ξεχωριστό στιλ. Πριν γίνουμε συμπαίκτες, ήταν πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με μόλις δύο γκολ μπροστά από εμένα. Ακολουθούμε ο ένας τον άλλο στο Instagram και θυμόμαστε ενδιαφέρουσες ιστορίες. Επίσης, έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Σωτήρη Κυργιάκο. Επικοινωνούμε, επίσης, μέσω Instagram.

Πρόλαβες τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Άγιαξ. Περίμενες ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη; Είναι 40 χρονών και παίζει σαν να είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερος.

Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την επιτυχία του σε αριθμούς, αλλά ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό ταλέντο και παίκτη. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα ήταν όπως και σήμερα. Προσηλωμένος στον στόχο του, δούλευε πολύ σκληρά, με μεγάλο επαγγελματισμό και είχε την ίδια ποιότητα χαρακτήρα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που παίζει σε αυτή την ηλικία. Είναι υπέροχος παίκτης και είμαι χαρούμενος που υπήρξαμε συμπαίκτες.

Μια πρόβλεψη για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία;

Πιστεύω πως η Γεωργία θα νικήσει 1-0!

Ποιοι είναι οι πιο ταλαντούχοι Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές;

Τα δύο μεγάλα αστέρια αυτής της γενιάς είναι οι Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Γκιόργκι Τσακβετάτζε. Και τους δύο τους περιμένει λαμπρό μέλλον, αρκεί να μην σταματήσουν να πολεμούν για το ποδόσφαιρο και να το αγαπούν ως το τέλος.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News