Ανοδική πορεία: Σπουδαίο διπλό για τα Χανιά στα Τρίκαλα με 0-2

Ποδόσφαιρο
Ανοδική πορεία: Σπουδαίο διπλό για τα Χανιά στα Τρίκαλα με 0-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρλος και Βασιλόγιαννης τα γκολ της κρητικής ομάδας

Σε «τροχιά» Play off  τα Χανιά, πέρασαν νικηφόρα από τα Τρίκαλα, επικρατώντας 0-2 της ομώνυμης ομάδας για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και ουσιαστικά «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 10ο λεπτό, από την ωραία πάσα του Δημητριάδη, ο Κάρλος νίκησε τον Γιακουμή και άνοιξε το σκορ. Τη... σκυτάλη πήρε στο 24' ο Βασιλόγιαννης, όταν έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και από κοντινή απόσταση σημείωσε το 0-2.

Στο δεύρερο ημίχρονο, η χανιώτικη ομάδα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να πλησιάσει τα καρέ του Κουτζαβασίλη. Έτσι, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία και ολοκληρώθηκε με το σπουδαίο "τρίποντο". 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46′ Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (67′ Πανίδης), Καρουνγκάλ Σιλβάνο (46′ Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46′ Πιαστόπουλος).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης (86′ Ζιούλης), Μπραμπίγια (70′ Βρεττός), Δημητριάδης (59′ Παναγιωτούδης), Δ. Διαμαντόπουλος (70′ Μασένα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News