Εθνική ομάδα: «Πρόβα» ενόψει Γεωργίας το σημερινό φιλικό με Ονδούρα

Ποδόσφαιρο
Εθνική ομάδα: «Πρόβα» ενόψει Γεωργίας το σημερινό φιλικό με Ονδούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 5 το απόγευμα ο αγώνας στη Τούμπα

Η Εθνική μας ομάδα έχει αφήσει πίσω τη σπουδαία ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με την Ισπανία, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Γεωργία.

Βέβαια, πριν από αυτό προηγείται σήμερα (17:00), ο φιλικός αγώνας με την Ονδούρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Μία ευκαιρία για τον Τζον Φαντ Σιπ να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, καθώς δεν αποκλείεται κόντρα στους Γεωργιανούς να κάνει κάποιες αλλαγές.

Βέβαια, υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» αναβολής του αγώνα, αφού χθες βρέθηκε θετικό κρούσμα στις τάξεις της Ονδούρας και αν υπάρξει νέο θετικό δείγμα στα πρωινά τεστ, μπορεί να προτιμηθεί η αναβολή της αναμέτρησης για να μην υπάρξει διασπορά και στην ελληνική ομάδα.

Ο Φαντ Σιπ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και παράλληλα να πάρουν την ευκαιρία τους, πρόσωπα με μικρή παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το σχήμα 4-3-3 με επιθετικό περιοχής τον Τάσο Μπακασέτα εγκαταλείπεται ενόψει του σημερινού τεστ, αλλά και της προσεχής αναμέτρησης με τη Γεωργία.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, Καπίνο ή Διούδης στην εστία της Εθνικής. Δεξί μπακ ο Μαυρίας, αριστερό ο Γιαννούλης ή ο Κυριακόπουλος, τις δύο θέσεις των στόπερ διεκδικούν Τζαβέλλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μαυροπάνος. Στα χαφ Ζέκα και Μπουχαλάκης ή Ανδρούτσος. Η μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Μπακασέτα, Φορτούνη, Τζόλη και στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης, σε διάταξη 4-2-3-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News