Έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη στη Super League

Ποδόσφαιρο
Έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη στη Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρίως για χορηγικές συμφωνίες...

Έκτακτο Δ.Σ. θα γίνει την Τετάρτη (31/3) στη Super League μέσω τηλεδιάσκεψης και στην ατζέντα υπάρχουν πολλά ακόμα θέματα που έχουν να κάνουν με χορηγικές συμφωνίες της επόμενης σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 31/3/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες της ΕΠΟ και σύμφωνα με το οικείο σημερινό έγγραφο της τελευταίας.

2. Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

3. Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τις αντισυμβαλλόμενες του συνεταιρισμού εταιρείες, αναφορικά με την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων (LED).

4. Επιστολή προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.

5. Ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης σε συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

6. Δημοσίευση Πρόσκλησης Υποβολής Ενδιαφέροντος σε σχέση με τα δικαίωματα διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League 1.

7. Διάφορα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News