Άδικη ήττα για τον Εργοτέλη στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Άδικη ήττα για τον Εργοτέλη στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην Ξάνθη αλλά ηττήθηκε άδικα με 1-0 από την ακριτική ομάδα...

Tο ματς κρίθηκε στο γκολ. Ήταν ένα γκολ που πέτυχε με τη βοήθεια και της τύχης ο Μικελτάτζε στο 67ο λεπτο. Ωστόσο στο ξεκίνημα της φάσης ο Ποζατζίδης βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος έξω από την περιοχή, ο διαιτητής το αγνόησε και στην εξέλιξη έγινε το 1-0.

Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε από τον πάγκο χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο!

Ο Εργοτέλης δεν άξιζε αυτή την ήττα σε καμια περίπτωση! Ήταν πολύ καλύτερος, ειδικά στο πρώτο μέρος και ατύχησε στο 11ο λεπτό όταν το σουτ του Άπι σταμάτησε στο δοκάρι!

Ο Εργοτέλης απείλησε και πάλι με κεφαλιά του Μανουσάκη μετά από κόρνερ του Ποζατζίδη, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 26ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ στον Θανάση Παπάζογλου, γεγονός που έφερε τις αντιδράσεις των ανθρώπων των γηπεδούχων.

Η Ξάνθη απείλησε και στο 38΄όταν ο Σιατραβάνης βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο από πλάγια θέση, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με ωραία απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Εργοτέλης μπορούσε να σκοράρει και στο δεύτερο μέρος. Στο 59΄ απείλησε με τον Μανουσάκη ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από μία σέντρα του Κόνραντ από τα αριστερά ο Τσέλιος αστόχησε στο δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Ακολούθησε το γκολ της Ξάνθης ενώ στο 76 είχε και δοκάρι με τον Μυστακίδη, με τους Στο 76ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ όταν ο Μυστακίδης είχε σουτ στο δοκάρι!

Η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς έγινε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων: Γύρισμα απ' τον Κατσούρι ο Μπάτζιος κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να απομακρύνεται. Στο μεταξύ ο διαιτητής της αναμέτρησης, αποβάλει τον Μικελτάτζε ενώ "κιτρινίζει" και τον Μυστακίδη...

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Γκονσάλβες, Τζουρμάν(45΄ Τσαμούρης), Δημούτσος, Παπάζογλου, Τάτζε, Πέτροβιτς(45΄ Schroijen), Σιατραβάνης, Παπάζογλου(65΄ Μυστακίδης), Βέρκερ, Μπριλάντε(45΄ Θυμιάνης), Έμπερτ(82΄ Ντίνας).

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Μπότε, Πέιος(81΄ Κατσούρι), Τσέλιος, Appi(73΄ Κόατενγ), Μανουσάκης(81΄ Κωστανάσιος), Κοκκίνης(58΄ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης(58΄ Κονραντ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News