Τζώρτζογλου για Ζαγοράκη: «Να ξαναζήσουμε στιγμές όπως το 2004»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου για Ζαγοράκη: «Να ξαναζήσουμε στιγμές όπως το 2004»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΗ για την εκλογή Ζαγοράκη και την προτροπή για «πίστωση χρόνου»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι συνεργάτες του στην ΕΠΣΗ βλέπουν σήμερα να γίνεται πραγματικότητα μία πρόταση που είχαν καταθέσει από το 2012 για την ανάδειξη Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ. Ο κ. Τζώρτζογλου σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην εκλογή Ζαγοράκη και προτρέπει άπαντες να δώσουν «πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Αναλυτικά αναφέρει:

«Εκλογές ΕΠΟ 2021…

Το εκλογικό σώμα μίλησε και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει αυτό που εμείς ως ΕΠΣ Ηρακλείου είχαμε προτείνει από το 2012. Ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως πρόεδρος κοινής αποδοχής θα μπορούσε να φέρει μια νέο ΕΠΟχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παμψηφεί ο εμβληματικός αρχηγός του EURO 2004 εξελέγη στην ηγεσία της ΕΠΟ, αναλαμβάνει μαζί με τους συνεργάτες του στην Εκτελεστική Επιτροπή τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του περιμένει πολύ δουλειά, έχουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και αγκάθια. Ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα όμως διαθέτουν οι περισσότεροι τουλάχιστον όλα τα χαρακτηριστικά για να τα καταφέρουν..

Οφείλουμε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να δώσουμε πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ…

Καλή επιτυχία στο σημαντικό, όσο και δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν…

Ευχή και ελπίδα μας με μπροστάρη τον Θοδωρή αλλά και τους συνεργάτες του να ξαναζήσουμε στιγμές παρόμοιες με αυτές του Ιουλίου του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας… Αρκεί να τους αφήσουν!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News